|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului O intrebare banala |
O intrebare banala |
Sallut , fratilor , eu am avut multe siteuri inscrise in uCoz , dar , ideea este urmatoarea:
La absolut toate siteurile "cam vreo 7-8 dar momentan lucrez doar la 1" nu imi merge bara de search , adica , eu adaugat taguri cand adaug intrari , dar cand scriu tagul respectiv in bara de search , nu imi afiseaza nici un rezultat , doar unele jocuri , asa si cu numele intrariilor , imi puteti spune va rog frumos , cum as putea sa fac , ca bara de search sa imi gaseasca cat mai multe taguri , din nume,descriere,taguri etc ... va rog mult "ma gasiti la id: rosi.zuzu@yahoo.com" multumesc anticipat ! |
În primul rând ai o problemă la postării
Dacă ai pus taguri gen Filme 2012, filme online, muzică, online, şi nu ai pus şi numele la film Când vei pune numele la film sau etc.. nu-l vei găsi în general e bine ca titlu la postare să fie primul Dar eu aşa procedez şi nam avut probleme până acum. Dar dacă postezi azi ceva cam în 48 de ore va fi disponibil acel tag adăugat unei postări în modulul search chiar dacă nu în 73 media fiind 2-3 zile |
Buna ziua, eu am deschis un sait de handmade pe ucoz si am o problema sper sa ma ajutati, urc o poza anume la catalog de articole si imi cere si o descriere detaliata, completez si acea rubrica , eu o vad pentru ca sunt logata la saitul meu dar alte persoane nu vad decat poza postata, va rog daca se poate ajutatima sa stiu ce e de facut, multumesc!
|
| |||
| |||