• Pagina 1 din 1
  • 1
O intrebare banala
zuzu
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 9:24 PM
Sallut , fratilor , eu am avut multe siteuri inscrise in uCoz , dar , ideea este urmatoarea:
La absolut toate siteurile "cam vreo 7-8 dar momentan lucrez doar la 1" nu imi merge bara de search , adica , eu adaugat taguri cand adaug intrari , dar cand scriu tagul respectiv in bara de search , nu imi afiseaza nici un rezultat , doar unele jocuri , asa si cu numele intrariilor , imi puteti spune va rog frumos , cum as putea sa fac , ca bara de search sa imi gaseasca cat mai multe taguri , din nume,descriere,taguri etc ... va rog mult "ma gasiti la id: rosi.zuzu@yahoo.com" multumesc anticipat !
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 2 | 11:18 PM
În primul rând ai o problemă la postării

Dacă ai pus taguri gen

Filme 2012, filme online, muzică, online, şi nu ai pus şi numele la film

Când vei pune numele la film sau etc.. nu-l vei găsi în general e bine ca titlu la postare să fie primul

Dar eu aşa procedez şi nam avut probleme până acum.

Dar dacă postezi azi ceva cam în 48 de ore va fi disponibil acel tag adăugat unei postări în modulul search chiar dacă nu în 73 media fiind 2-3 zile

Rosarium
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 11:16 PM
Buna ziua, eu am deschis un sait de handmade pe ucoz si am o problema sper sa ma ajutati, urc o poza anume la catalog de articole si imi cere si o descriere detaliata, completez si acea rubrica , eu o vad pentru ca sunt logata la saitul meu dar alte persoane nu vad decat poza postata, va rog daca se poate ajutatima sa stiu ce e de facut, multumesc!
Gravedigger
Postări: 239
Reputație: 17
Mesaj # 4 | 7:58 AM
yonutz, eu am incercat odata sa bag o intrare in catalogul de fisiere fara tag-uri sa vad dac merge sa o gasesc si asa si a mers.Dar dupa ce adaugi o intrare dureaza un timp pana ce este afisata in modulul de cautare.(nu stiu exact cat...probabil 24 ore)
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 5 | 4:33 PM
zuzu, cand denunti o problema, ar fi bine un link la site

Rosarium, creati propriul topic si la fel, link site

• Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: