Mesaj # 1 | 3:56 PM
Astazi am avut ceva probleme cu CP, dintr-o data mi s-au sters toate butoanele tot, ma refer la cam toate butoanele de unde editezi situl.
De la ce.....? poate imi spune cineva
Asta e prima parte a problemei
Partea a doua este ca in "page with full size photo and comments" pentru modulul albume foto am schimbat in html asa:
Code
<table border="0" width="100%" cellspacing="1" cellpadding="2">
<tr><td colspan="2" align="center">$PHOTO_DESCR$</td></tr>
<tr><td colspan="2" align="center">$PHOTO$</td></tr>
<tr><td colspan="2" class="eDetails" style="text-align:center;"><!--<s3177>-->Vizualizări<!--</s>-->: $REVIEWS$ | <!--<s5162>-->Dimensiuni<!--</s>-->: $PHOTO_SIZE$px/$PHOTO_WEIGHT$Kb<div style="padding-top:4px;"><!--<s3165>-->Data<!--</s>-->: $ADD_DATE$
<?if($TAGS$)?> | <!--<s5308>-->Tag-uri<!--</s>-->: $TAGS$<?endif?>
<?if($USER$)?> | <!--<s3178>-->Adăugat de<!--</s>-->: <a href="$PROFILE_URL$">$USER$</a><?endif?>
<?if($MODER_PANEL$)?> | $MODER_PANEL$<?endif?></div></td></tr>

Code
<?if($FULL_PHOTO_URL$)?><tr><td align="center" colspan="1" width="50%"><a href="$FULL_PHOTO_URL$" target="_blank"><!--<s5227>-->Vezi imaginea în mărime reală<!--</s>--></a><?if($RATING$)?><?$RSTARS$('30','/.s/img/stars/3/30.png','1','float')?><div style="font-size:10px"><!--<s3119>--><b>Voteaza aceasta fotografie</b><!--</s>-->: <b><span id="entRating$ID$">$RATING$</span></b>/<span id="entRated$ID$">$RATED$</span></div><?endif?></td><td width="50%" align="center"><!-- AddThis Button BEGIN -->
<div class="addthis_toolbox addthis_default_style addthis_32x32_style">
<a class="addthis_button_preferred_1"></a>
<a class="addthis_button_preferred_2"></a>
<a class="addthis_button_preferred_3"></a>
<a class="addthis_button_preferred_4"></a>
<a class="addthis_button_compact"></a>
<a class="addthis_counter addthis_bubble_style"></a>
</div>
<script type="text/javascript" src="http://s7.addthis.com/js/250/addthis_widget.js#pubid=xa-504b2dc72663b27e"></script>
<!-- AddThis Button END --></td></tr><?endif?>

ce este cu rosu am modificat si nu imi apare nimic acolo in momentul in care vizualizez situl. Poate cineva sa imi spuna de ce ?
Code
<?if($OTHER_PHOTOS$)?><tr><td colspan="2" height="10"></td></tr><tr><td colspan="2" align="center">$NEAR_PHOTOS$ <div style="padding-top:5px">$OTHER_PHOTOS$</div></td></tr><?endif?>
</table><hr />

Normal unde am incercuit cu rosu pe poza ar trebui sa apara chestiile aferente codului scris cu rosu. dar nu apar.
Atașamente: 0468186.png (379.7 Kb)

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Sâmbătă, 08/09/2012, 3:56 PM