|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Modificare Informator (Articole, știri, publicații, postări de blog în inf. cu img.) |
Modificare Informator |
Există posibilitatea creării unor informatori pentru fiecare modul în parte:
Ultimele 10 postari din Blog Ultimele 10 Stiri de pe site Ultimele 10 articole din Catalogul de articole etc.. ...care să aibe și-o imagine miniatură din fiecare articol, postare, știre; + câteva rânduri din conținut ca descriere ... toate astea pentru prima pagină a unui website, Homepage? Toți acești informatori să spună după cum am zis, tot ceea ce se întâmplă în toate modulele, dar cu o mică imagine din articol/stire/etc si-o mică descriere. Mulțumesc anticipat pentru ajutor. Sper că e posibil. |
caullen, Da se poate , doar ca mai trebuie ceva informatii ca sa iti poate cineva acesti informatori.
Spre exemplu: 1.Doresti 10 posturi din fiecare modul ... ele pot fi 10 pe 2 coloane, 3 coloane etc. 2.Trebuie sa specifici modul de adaugare a fiecarei imagini in respectivul modul (Ex: Catalog de fisiere $SCREEN_URL$ , Blog $IMG_URL1$, Stirile Site-ului $IMAGE1$ etc. ) 3. Trebuie sa specifici de asemenea lungimea maxima a titlului si a descrierii. |
Da. M-am gândit la asta. Totuși nu-mi place să uploadez imaginile pentru post decat in managerul de fisiere. Cele urcate odată cu redactarea articolului le uploadează, dar fără a le găsi fizic în spațiul de stocare. Ideea e că nu voiam să folosesc nici $IMAGINE1$. Oricum, cine descoperă, este rugat să publice aici rezolvarea, până reușesc eu să dau de capăt și să vă arăt ce mi-a ieșit. Așteptăm!
|
Dupa un model al altui utilizator de pe forum eu am ajustat putin treaba si am scos un informer destul de dragut zic eu caullen, vezi aici dar dupa cum a zis si Danny, daca folosesti un link extern fara a uploada img pe main F.M. e cam dificil daca nu chiar imposibil.
Pentru img informerului si eu folosesc $IMG_URL1$ altfel..........nu poti . Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||