• Pagina 1 din 1
  • 1
Modificare Informator
caullen
Postări: 37
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 4:52 PM
Există posibilitatea creării unor informatori pentru fiecare modul în parte:
Ultimele 10 postari din Blog
Ultimele 10 Stiri de pe site
Ultimele 10 articole din Catalogul de articole
etc..
...care să aibe și-o imagine miniatură din fiecare articol, postare, știre; + câteva rânduri din conținut ca descriere ... toate astea pentru prima pagină a unui website, Homepage? Toți acești informatori să spună după cum am zis, tot ceea ce se întâmplă în toate modulele, dar cu o mică imagine din articol/stire/etc si-o mică descriere.

Mulțumesc anticipat pentru ajutor. Sper că e posibil.
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 10:34 PM
caullen, Da se poate , doar ca mai trebuie ceva informatii ca sa iti poate cineva acesti informatori.
Spre exemplu:
1.Doresti 10 posturi din fiecare modul ... ele pot fi 10 pe 2 coloane, 3 coloane etc.
2.Trebuie sa specifici modul de adaugare a fiecarei imagini in respectivul modul (Ex: Catalog de fisiere $SCREEN_URL$ , Blog $IMG_URL1$, Stirile Site-ului $IMAGE1$ etc. )
3. Trebuie sa specifici de asemenea lungimea maxima a titlului si a descrierii.
caullen
Postări: 37
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 0:11 AM
Da. M-am gândit la asta. Totuși nu-mi place să uploadez imaginile pentru post decat in managerul de fisiere. Cele urcate odată cu redactarea articolului le uploadează, dar fără a le găsi fizic în spațiul de stocare. Ideea e că nu voiam să folosesc nici $IMAGINE1$. Oricum, cine descoperă, este rugat să publice aici rezolvarea, până reușesc eu să dau de capăt și să vă arăt ce mi-a ieșit. Așteptăm!
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 4 | 1:49 AM
caullen, Practic este imposibil sa realizezi ceea ce ai descris in primul post cu privire la imaginile fiecarui articol atat timp cat ele sunt urcate prin intermediul managerului de fisiere.
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 5 | 7:39 PM
Dupa un model al altui utilizator de pe forum eu am ajustat putin treaba si am scos un informer destul de dragut zic eu caullen, vezi aici dar dupa cum a zis si Danny, daca folosesti un link extern fara a uploada img pe main F.M. e cam dificil daca nu chiar imposibil.
Pentru img informerului si eu folosesc $IMG_URL1$ altfel..........nu poti .

Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: