|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Banner general top site? |
Banner general top site? |
Am si eu o mica nelamurire sau intrebare daca ii pot spune asa , doresc sa schimb bannerul principal dp site , nu cel cu reclama ucoz ce de sus in site sa imi fac eu unul , intrebare este se poate si daca se poate de unde se face chestia asta ? Multumesc in avans
|
da ideea e ca inca nu m-am apucat de el inca , doar fac niste teste , deci pe scurt ce ma intereseaza pe mine e sa scot bannerul siteului ( nu cel cu reclama ) bannerul principal de sus cel pe care scrie "My Site" sa nu se inteleaga ca ma deranjeaza my site , am nevoie sa schimb bannerul sa imi fac eu unu.
|
Danny, lasa-l ca stiu ce vrea sa spuna . Chrome, daca te referi la ceea ce cred eu inseamna ca ai un sablon de la ucoz din cele generale , iar ca sa schimbi "My site" trebuie sa activezi constructorul si sa dai click pe "My site" si il modifici . C-am atat sper ca asta te intereseaza.
Adăugat (30/07/2012, 8:53 PM) |
Chrome, poti sa schimbi absolut tot inafara de reclama )),
puneti fantezia in miscare |
Chrome, banner-ul la tema nouă care o ai acuma pe site? Dacă da, în CSS găseşti codul :
Code #page_bg1 { height: 100%; padding: 0; background: transparent url('/images/page_bg.jpg') top center no-repeat; } Iar /images/page_bg.jpg trebe să o modifici după bunul plac. După ce ai modificat imaginea o încarci în Managerul de fisiere şi în cod pui link-ul noi imagini. |
| |||
| |||