• Pagina 1 din 1
  • 1
Banner general top site?
Chrome
Postări: 8
Reputație: 1
Mesaj # 1 | 6:30 PM
Am si eu o mica nelamurire sau intrebare daca ii pot spune asa , doresc sa schimb bannerul principal dp site , nu cel cu reclama ucoz ce de sus in site sa imi fac eu unul , intrebare este se poate si daca se poate de unde se face chestia asta ? Multumesc in avans
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 7:01 PM
Chrome, da este posibil... doar ca ar fi necesar un link spre website-ul tau pentru a te putea ghida exact cu pasii pe care trebuie sa ii parcurgi.
Chrome
Mesaj # 3 | 11:43 PM
da ideea e ca inca nu m-am apucat de el inca , doar fac niste teste , deci pe scurt ce ma intereseaza pe mine e sa scot bannerul siteului ( nu cel cu reclama ) bannerul principal de sus cel pe care scrie "My Site" sa nu se inteleaga ca ma deranjeaza my site , am nevoie sa schimb bannerul sa imi fac eu unu.
Crazyness
Postări: 331
Reputație: 6
Mesaj # 4 | 9:53 PM
Danny, lasa-l ca stiu ce vrea sa spuna . Chrome, daca te referi la ceea ce cred eu inseamna ca ai un sablon de la ucoz din cele generale , iar ca sa schimbi "My site" trebuie sa activezi constructorul si sa dai click pe "My site" si il modifici . C-am atat sper ca asta te intereseaza.

Adăugat (30/07/2012, 8:53 PM)
---------------------------------------------
Probabil este incepator .

43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 5 | 10:13 PM
Chrome, poti sa schimbi absolut tot inafara de reclama )),
puneti fantezia in miscare

Chrome
Mesaj # 6 | 9:22 PM
Eu inteleg ce ziceti voi pe mine bannerul site`ului ma intereseaza sa il schimb am sa atasez o poza mai tarz cu ce as vrea sa fac.
patriot
Postări: 24
Mesaj # 7 | 9:36 PM
Chrome, ce site ai?
cel mai bine alegeti un template de aici si fa exact ca in video
sunt mare sanse sa intelegi cite ceva de la ucoz

Doriti sa faceti bani cu siteul dvs?
Aici ati putea gasi ceva ...
Devil
Postări: 1235
Reputație: 54
Mesaj # 8 | 0:31 AM
Chrome, banner-ul la tema nouă care o ai acuma pe site? Dacă da, în CSS găseşti codul :

Code
#page_bg1 {
  height: 100%;
  padding: 0;
  background: transparent url('/images/page_bg.jpg') top center no-repeat;
}

Iar /images/page_bg.jpg trebe să o modifici după bunul plac. După ce ai modificat imaginea o încarci în Managerul de fisiere şi în cod pui link-ul noi imagini.

Chrome
Mesaj # 9 | 1:08 AM
Va multumesc mult am reusit cu ce mi-a oferit "patriot"
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: