• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Page selector
Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:03 PM
am luat un cod de page selector lam pus in CSS dar numi apare numerele ce am de facut
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 3:23 PM
Toninonr1, uneori trebui sa astepti ceva timp sau daca vrei instant trebuie sa stergi memoria cache a browser-ului
Toninonr1
Mesaj # 3 | 3:26 PM
lm bagat de aseara si azi dimineata cand am vazut ca nu mia aparut lam sters
Danny
Mesaj # 4 | 3:28 PM
inteleg!
probabil avea imagini hostate pe alt site care ulterior au fost sterse si inevitabil codul nu mai afiseaza nimic...ar fi o explicatie.
Toninonr1
Mesaj # 5 | 3:58 PM
codul lam luat de la YOYOYO
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 6 | 4:02 PM
Toninonr1, ar fi bine si un link la site
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 7 | 4:04 PM
Danny, Explicatia e asta :

El a creat pagini noi unde a pus filmele. Nu a folosit un modul. De asta nu ii merge.

Toninonr1
Mesaj # 8 | 4:12 PM
si atunci ce am de facut ca stau de 4 ore sa pun numerele alea si nu reusesc
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 5:19 PM
Toninonr1, foloseste unu dintre module... cu paginile aparte te vei chinui o viata
Toninonr1
Mesaj # 10 | 11:59 AM
Si pentru fiecare film trebuie sa folosesc cate un modul aparte?sua pot sa bag pe un modul tot ce aveam pe filme online totu de odata?
Danny
Mesaj # 11 | 12:15 PM
Toninonr1, un singur modul e de ajuns pentru ceea ce doresti sa faci ... creezi categoriile necesare si pentru fiecare intrare (film) alegi categoria corespunzatoare din care face parte.
Folosind un modul o sa iti usurezi munca in proportie de 70% plus ca motoarele de cautare vor indexa mult mai multe pagini crescand astfel si traficul website-ului tau.
Toninonr1
Mesaj # 12 | 12:40 PM
Problema e ca nu reusesc sa creez un modul si sa bag mai multe filme pe el pot sa bag doar un singur film mai multe nu pot sa bag poti sa ma ajuti cu un video demonstrativ ca am cautat pe youtube dar nu am gasit
Danny
Mesaj # 13 | 12:45 PM
Toninonr1, nu mai stiu exact daca tot tie ti-am recomandat , dar o maio fac odata... incearca sa cauti raspunsuri pe video.ucoz.com o sa te ajute mult acest website sa intelegi functionalitatea sistemului uCoz.
Toninonr1
Mesaj # 14 | 2:45 PM
nu mi-ai spus mie orcum multumesc

Adăugat (12/07/2012, 1:45 PM)
---------------------------------------------
Am facut categorile am facut cum esplica in videoclipul de la ucoz problema e ca numi apare categorile si nici filmele care leam bagat in categori

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 15 | 2:59 PM
Toninonr1, foloseste tagurile astea in desing ...$CATEGORIES$ va arata toate categoriile care sunt create..daca este gol nai nici o categorie..
iar la filme intra in setari pune pe prima pagina 10 intrari cate vrei tu :-p probabil ai 1 intrare pe pagina

totusi da un link sa vedem problema..

• Pagina 1 din 2
  • 1
  • 2
  • »
Căutare: