• Pagina 1 din 1
  • 1
Moldul de logare !
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 1 | 1:54 PM
Salut , am ceva probleme cu modul de logare pe site !

Va rog ajutati-ma ! Mai spus uni membri ca nu se pot loga corespunzator

Vizita-ti photomd.ucoz.com

Mersi

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 2 | 2:21 PM
Flavi, m-am logat fara probleme.
Flavi
Mesaj # 3 | 2:30 PM
Muşatinu, nustiu dar uni meau spus ca nu se pot loga ! o fi vreo problema ?

si eu ma loghez fara probleme ! nustiu atunci care e problema

Stapanul
Postări: 53
Reputație: 2
Mesaj # 4 | 3:07 PM
Deja nu mai stii cum sa promovezi saitul si creezi teme cu probleme nascocite. <<---Parerea mea. smile

Si cu ce te ajuta daca, de ex intra 4 persoane care ti-au citit postul, au verificat daca intr-adevar e asa cum spui sau nu, si tot atunci au parasit saitul. Ce ai de castigat din asta, spune-mi si mie ca nu prea inteleg? )

Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Ro
Flavi
Mesaj # 5 | 3:43 PM
Stapanul, parea ta nu are valoare daca nu este argumenta la justa valoare !

Nu am nevoie de aicei vizitatori ce imi ofera acest forum . am suficienti

Daca intrebarea mea suna intrun mod stupid , rog admin sau moderator acestui forum sa fie STEARSA !

NU am nevoie de promovare , este intradivar o problema cu modul de logare pe site !

Eu am cerut un sfat da sigur puteti sal ignorati aceasta tema sa pute-ti sa ma ajutati !

Adăugat (21/06/2012, 2:43 PM)
---------------------------------------------
Stapanul, si inca o data vreau sa spun NU AM NEVOIE DE PROMOARE ! SI DACA ESTI INVIDIOS Ea si da-ti vreo doua palme la margine de oras biggrin

CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 6 | 4:38 PM
Flavi mam logat cu succes:D,poate o fi fost o problema de la uCoz
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 7 | 4:46 PM
Off Topic: Stapanul, Flavi, va rog sa incetati!... astfel de discutii nu isi au locul si nici rostul pe acest forum iar daca totusi aveti ceva de impartit pe viitor va rog sa o face-ti prin PM .
Astfel de topicuri primesc vizite prin motoarele de cautare de la oameni care cauta ajutor/raspunsuri la diferite probleme in sistemul uCoz si nu ne dorim sa gaseasca astfel de discutii ci raspunsuri la problemele lor.
Sa dam dovada de putina maturitate, ok?
Multumesc pentru intelegere!

On Topic: Flavi, nu am incercat sa ma loghez pe website-ul tau deoarece a facut-o Muşatinu, si se pare ca functioneaza modulul de logare.
O posibila problema logica ar fi schimbarea setarii din utilizatori uID pe membri locali ... in momentul in care faci aceasta schimbare fiecare user va trebui sa isi creeze un cont nou, cel vechi va functiona doar pe website-uri care au activata optiunea pentru uID.
In caz ca nu ai facut acest lucru posteaza te rog un screen cu mesajul care apare atunci cand modulul nu functioneaza.
Flavi
Mesaj # 8 | 5:47 PM
Danny, care o fi problema !?

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 9 | 11:38 PM
http://forum.ucoz.ro/forum/4-1413-1

Temă de discuţie închisă

• Pagina 1 din 1