• Pagina 1 din 1
  • 1
link exchange
Toninonr1
Postări: 114
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 0:20 AM
cum pun si eu patratu ala cu schimb de link la mine pe sait sau sa puna ala cu parteneri saitului
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 2 | 1:22 AM
Toninonr1, creezi un block nou (in caz ca nu esti familiarizat inca cu sistemul uCoz) vezi tutorial ... apoi in interiorul lui adaugi link-urile partenerilor sub forma

Code
<a href="http://link-partener.ucoz.ro" target="_blank">Nume site partener</a>
Toninonr1
Mesaj # 3 | 12:09 PM
am incercat sa fac asa cum explica in video dar cand dau pt a adauga o noua categorie nu imi apare x sau sa mut categorile de pe sait asa ca numi da voie sa bag alta categorie imi da voie doar sa modific numele categoriilor care le am facute
Danny
Mesaj # 4 | 1:02 PM
Toninonr1, fii mai explicit te rog ca sa te pot ajuta ... in titlul topicului observ "link exchange" iar acum imi explici ceva legat de categorii , ce nu reusesti sa faci mai exact?
Toninonr1
Mesaj # 5 | 1:10 PM
vreau sa pun o categorie unde sa scrie LINKUL TAU AICI ca webmasteri sa ia codul saitului meu sal pun la ei pe sait si dupa ce lau pus la ei pe sait la mine sa se puna automat linkul lor
Danny
Mesaj # 6 | 2:03 PM
Toninonr1, din pacate nu exista o astfel de functie in sistemul ucoz , e posibil totusi sa creezi ceva asemanator cu ajutorul unui informer folosind un modul, doar ca nu va fi "automat" (in mare parte automat dar nu in felul dorit de tine) si necesita ceva cunostinte mai avansate in sistemul uCoz.
Eu zic sa o iei incet si sa incepi sa descoperi toate functiile si modulele sistemului uCoz, apoi o sa observi ca poti face o multitudine de lucruri care par imposibile pentru un novice, imi pare rau ca nu pot face mai mult dar e destul de dificil sa te ghidez in a creez ce ti-am descris mai sus.
Poate te poate ajuta altcineva cu o solutie mai simpla decat ceea ce stiu eu happy
.
CosminSpaceMusic
Postări: 263
Reputație: 19
Mesaj # 7 | 8:37 PM
Toninonr1 dupa cum a spus si Danny uCoz nu are aceasta functie,poate intre timp va fi accesibila si aceasta functie.

Toninonr1 iti pot oferi un script il pui in blok si bagi codul de la bannerul tau si utilizatori sa pot sa il copieze.

Code

<textarea onclick="select()" cols="100" rows="1">Cod<div style="background:#161616;width:600px;" align="center"><a href="http://www.linkul tau" style="font: bold 12px Arial; margin: 0px 0px 0px 5px; display:block; width:160px;color:#fff">Codul la bannerul tau</a> </div></textarea>

43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 8 | 1:39 AM
cine doreste schimb de baner 88x33 cu neoclin.ru scrietimi
Danny
Mesaj # 9 | 3:07 AM
43arin, ai postat intr-un topic necorespunzator cu cerintele tale.
Te rog sa fii mai atent pe viitor ce subiect trateaza topicul chiar daca titlul este oarecum relevant la cerita ta.
43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 10 | 3:38 AM
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: