Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Salut (Problema) |
Salut |
salut am si eu o mica problema.deci am vazut ca pe unele site-uri (la filme) cand adauga filme selecteaza mai multe categori.Am selectat optiunea din cp unde poti alege mai multe categori.Dar care este codul sa mile afiseze
|
CosminSpaceMusic, este o problema cu asta la ucoz, nu afiseaza decat una din categorii dar daca intrii la categoriile in care ai bagat filmul defapt el este gasit in toate.
|
CosminSpaceMusic, Danny, are dreptate, acolo pur si simplu este scris manual din ce categorii face parte. Tu trebuie sa le creezi si cand adaugi un film sa selectezi categoriile din care face parte.
|
Quote (SkipY) CosminSpaceMusic, este o problema cu asta la ucoz, nu afiseaza decat una din categorii dar daca intrii la categoriile in care ai bagat filmul defapt el este gasit in toate. Gresit SkipY, CosminSpaceMusic, se pare ca am reusit sa descopar cum poti face acest lucru . Pentru a afisa mai multe categorii in pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale rebuie sa introduci Code $ENTRY_CATS$ |
Danny numi merge:(
Adăugat (06/06/2012, 7:56 PM) |
CosminSpaceMusic, atunci cand o sa dau un search o sa ma ajute mult "salut problema" topicul deschis de tine
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo scuze:)
|
CosminSpaceMusic, ti-am specificat in postul de mai sus
Quote (Danny) Pentru a afisa mai multe categorii in pagina cu textul integral de intrare si comentariile sale rebuie sa introduci sau Page with full entry text and associated comments daca ai Cp in limba engleza. Deci acolo trebuie sa adaugi codul specificat in primul post. |
datorita postarii cu numele de genul "salut problema" am cautat intr-o zis o tema cu un nume ceva asemanator 30 minute
pentru ca search (de pe forum) nu era de ajutor ce puteam sa caut salut? spuneti frate ce va doare macar in mare........ Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Chibo ti-am zis pe parcrus nu o sa mai fac asa ceva.Sorry:)
|
acei utilizatori care vor cauta raspunsuri la aceeasi problema care o ai tu acum nu vor primi raspunsuri.........."sutem romani si asta spune tot sau multa lume putini oameni deasemenea":)
Adăugat (06/06/2012, 8:30 PM) Adăugat (08/06/2012, 6:09 PM) Quote (Chibo) daca situl respectiv pentru care intrebi merge mai mult pe add manuala decat pe add din html/script atunci nu o sa poti face ce zice SkipY, Danny, sau altcineva. Pana una alta ramai cu tema de filme plagiata (partial cat ai putut de la Whisper-doar ce a mers din Copy-Paste), ca mi-ai scazut tu reputatia cu 1:)) nu imi da de mancare stai linistit. Si da puteam trimite un MP dar am preferat sa scriu aici sa stie lumea care te ajuta in probleme, cam cu ce om stau de vorba. Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
Artist, mai exact unde a-ti introdus voi acel cod?
In caz ca l-ati inserat in aspectul intrarii nu o sa afiseze nimic. El trebuie introdus in [CP Engleza:] Page with full entry text and associated comments sau [CP Rom:] textul integral de intrare si comentariile sale . |
| |||