Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum creez meniu de tip drop and down? (Si inca o problema legata de postare!) |
Cum creez meniu de tip drop and down? |
1. Deci eu vreau sa creez un meniu orizontal care sa cuprinda sa zicem Acasa | Download | Tutoriale | Contact | Forum.
Iar categoriile Download si Tutoriale sa cuprinda la randul lor alte subcategori (meniu de tip drop down) Uite un exemplu Cum vreau eu Quote <div id="toolbar"> <div id="topnav"> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="left" class="bg_nav"> <tr align="center"> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/">Acasa</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/bancuri/0-11">Bancuri</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/tutoriale/0-7">Tutoriale</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/video_tutoriale/0-13">Video-Tutoriale</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/download/0-10">Download</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/download_torrente/0-12">Torente</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/scripturi_html/0-14">Scripturi</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/filme_online/0-16">Filme-Online</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/forum">Forum</a></td> <td width="78" height="34" class="css_nav"> <a href="/index/0-3">Contact</a></td> Acesta este codul de la meniul meu actual! Poate ma puteti ajuta cu un cod pentru un meniu drop and down! Material modificat de Marian - Sâmbătă, 19/05/2012, 1:27 PM
|
Quote (Marian) Aceast print este facut la prima pagina unde imi apare Butonul "Adăugare intrare ştiri" , Pe a doua pagina a sitului "Bancuri" Butonul lipseste! Am introdus urmatorul script Quote <?if($ADD_ENTRY_LINK$)?><div style="text-align:right;padding-bottom:3px;">[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$">Adăugare intrare ştiri</a> ]</div><?endif?> Cum pot sa fac sa imi apara butonul resapectiv sa pot sa postez pe ce pagina vreau? Adăugat (19/05/2012, 11:52 AM) Quote (cnusi) cnusi Asta stiu si eu! Dar daca eu modific meniul din constructor nu se modifca nimik! Probabil ca este un tamplete tradus! |
Marian,
Code <div id="toolbar"> <div id="topnav"> <table cellpadding="0" cellspacing="0" border="0" align="left" class="bg_nav"> <tr align="center"> <ul> <li class='active '><a href='#'><span>Acasa</span></a></li> <li><a href='#'><span>Filme(ex)</span></a> <ul> <li><a href='#'><span>actiune 1</span></a></li> <li><a href='#'><span>Drama 2</span></a></li> </ul> </li> <li><a href='#'><span>Despre</span></a></li> <li><a href='#'><span>Contact</span></a></li> </ul> </div> Nota: "#" inlocuiesti cu link-ul catre sectiune/ sau catre ce vrei. Pentru a adauga drop menu adaugi codul: Code <li><a href='#'><span>Categorie(ex)</span></a> <ul> <li><a href='#'><span>Drop1</span></a></li> <li><a href='#'><span>Drop 2</span></a></li> </ul> </li> |
Quote (TotEu) te-ai chinuit sa scrii asa? Nu prea Adăugat (20/05/2012, 0:44 AM) Quote (Danny) Ghita_96, urmeaza instructiunile postate de catre Devil, in acest topic pentru meniu header si intructiunile postate de catre cnusi, pentru meniu in container . Nai inteles mie imi trebue s apun la o bara albastra la un dizain ca la bara nuse deschide in jos si vreau so fac sase deschida de exemplu cum se deschida la bara de mai jos ! |
Buna! Ma poate ajuta cineva cum pot trage acest submeniu facut in constructorul de meniuri mai la stinga???
Inteleg ca undeva e fixata distanta in pixeli la care tre sa se afiseze unde sa caut aceasta parte a codului? Material modificat de stand - Vineri, 24/01/2014, 1:27 AM
|
| |||