|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cum fac sa pun o imagine acolo sus (..?) |
Cum fac sa pun o imagine acolo sus |
Ice0Age, poti face un banner rotator din ala si sa se schimbe automat :). Adaugi bannerul pe care il ai si mai pui inca unul sau cate vrei sa mai fie.
|
Ice0Age, In CSS Styles gasesti codul :
Code .header_right { background: url(/img/header_bg.png) no-repeat right -150px; padding: 0 477px 0 0; position: relative; } .header_left { background: url(/img/header_bg.png) no-repeat 0 0; height: 150px; overflow: hidden; } Imaginea care vrei sa ramana, iti va ramane. Pentru aceea imagine tot in CSS Styles gasesti codul: Code .banka_bg { background: url(/img/banka_bg.png) no-repeat; height: 97px; width: 486px; position: absolute; right: 54px; top: 26px; overflow: hidden;} |
da nustiu dc mai dai coduri si alea daca numi zici unde sa le gasesc si ce sa modific. am cautat codurile care mi le-ai dat tot nu am gasit nici un rezultat, dati si voi o explicatie sa inteleaga tot omu.
P.S: nustiu ce s-a intanplat da acu merge pe mai mutle browsere.. Material modificat de Ice0Age - Luni, 23/04/2012, 9:30 AM
|
| |||
| |||