|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Configurarea design-ului Cod aliniere imagine header (cu restul siteului) |
Cod aliniere imagine header |
La 1024 x 768 imaginea din header este bine aranjata fata de restul siteului, este pe mijloc ,dar la rezolutie mai mare este aliniata stanga, cum pot face sa o centrez pe mijloc (img din header)?
Restul siteului merge middle indiferent de rezolutie. Inainte cand puneam rezolutie mai mare mi se puneau 2 img (dublate) in header dar am modificat in CSS la header background:url'link imagine' repeat-x cu background:url'link imagine' no repeat Astfel este doar o imagine in header dar care nu este pe mijloc ci aliniata pe stanga. http://marysanstyle.ucoz.ro/ daca aveti rezolutie mai mare de 1024 x 768 o sa vedeti problema Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
acum da pentru ca am intrebat despre aceasta problema in 2 locuri iar dincolo mi s-a raspuns mai rapid
eu aveam in CSS codul default: Code } /* HEADER */ #masthead{ background:url(link) repeat-x; } de aceea cand schimbam rezolutia headerul/imaginea se vedea aliniata stanga plus ca ....se dubla sa zic asa ca sa fie tot bine in orice rezolutie mi s-a spus sa modific codul de sus in: Code } /* HEADER */ #masthead{ background:url(link) top center no-repeat; } si acum merge bine:) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
|
| |||
| |||