Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Distribuitor rețele sociale Facebook (Eroare distribuire continut pe facebook) |
Buna ziua, am si eu o problema ciudata cu distribuirea continutului de pe site pe facebook.
de exemplu: creez un buton de like and share. dai like si nu il inregistreaza, dai share apare continutul bun, ok. dar in poza apare o alta poza care nu este din acea pagina, la o pagina merge, apare o poza la distribuire din pagina respectiva, la alta pagina apare o poza cu totul diferita, ma intereseaza sa distribuie poza din pagina in care este inserat butonul de share. cum distribuie continutul din acea pagina, sa distribuie si poza. site: http://autobestcraiova.ucoz.ro/ Exemplu: La C-Class, cand dai share apare poza care trebuie si continutul care trebuie Exemplu: La A-Class, cand dai share apare poza cu alta masina dar continutul care trebui Dati-mi un raspuns urgent va rog frumos, vreau sa-i atasez domeniu cat mai repede. Va multumesc o zi buna. Briceag bogdan costel
|
AutoBestCraiova, poate nu mă uit eu bine, dar nu văd alt buton de share decât cel de pe prima pagină ...
Good things come to those who wait!
|
CreareWebsite, luând acest articol ca și exemplu. Ai codul
Cod <meta content="" property="og:image"> PS: Codul se regăseste în cadrul tuturor articolelor. Good things come to those who wait!
|
În momentul în care distribui un link pe wall-ul tău, Facebook preia în mod automat o imagine pe care o include în cadrul post-ului. Alegerea finală poate părea aleatorie, dar de regulă caută cele mai mici imagini și începe cu partea de sus a paginii.
Din acest motiv practic se și utilizează Open Graph meta tag-urile Cod <meta property="og:{tagname}" content="{value}"/> Având în vedere faptul că în cazul de față valoarea nu este completată, aceasta ar putea reprezenta sursa problemei. De aici și rugămintea de a o adăuga pentru a putea confirma sau infirma această variantă. Momentan este suficient dacă o adaugi pentru o parte din intrări (mai ales la cele la care imaginea este afișată incorect). Good things come to those who wait!
|
Cod <meta property="og:{tagname}" content="{value}"/> În cazul de față un exemplu ar fi: Cod <meta property="og:image" content="http://www.deinteres.org/PozeArticole/Nu-merita-sa-plangi.jpg"> Good things come to those who wait!
|
| |||