Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Video Erori sau alte bug-uri (Dacă le observați, vă rugăm comunicați-le) |
Erori sau alte bug-uri |
Dacă ați identificat un mic bug sau eroare în modulul Video, vă rugăm să o comunicați aici, folosind acest formular (tip de reportare):
Eroarea găsită: ... Descriere:... (+ screenshot neapărat) Acest Thread este creat strict pentru raportarea erorilor din modul. Dacă aveți înterbări cu privire la acesta, vă rugăm sa creați alte teme de discuție. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Modulul video are inca ceva erori, de exemplu adaug un video pana la final cu cerintele/campurile completate cum trebuie dau SAVE si postarea este in regula.
Acum vad ca am uitat sa scriu/sau am scris gresit un cuvant ...atunci dau editare video de exemplu, corectez la descriere video, dupa ce corectez greseala dau SAVE din nou. Dupa SAVE observ ca modificarea la "Descriere video" a fost facuta doar ca apare astfel: (exemplu: "aici unde am corectat Code <br> Deci descrierea video-ului este buna doar ca apare br si iar br acolo unde cuvintele trebuie sa coboare un rand. Adăugat (16/12/2012, 8:07 PM) Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
Material modificat de Chibo - Duminică, 16/12/2012, 10:04 PM
|
Cand apas pe butonul selectati categoria nu imi apar categoriile
![]() Nu stiu care este problema : http://malovatz-city.ucoz.ro/video/viadd ![]() Material modificat de Crazyness - Marţi, 25/12/2012, 2:56 PM
|
Crazyness, vezi ca ai un virus in http://malovatz-city.ucoz.ro/js/catalyst.js (Trojan Script)
be the best! Fuck the rest ;)
Portalul Orasului Braila ofer asistenta in domeniul designului web: html, css, javascript doar dati pm sau add: stef_br01@yahoo.com |
Eroarea găsită: Nu se actualizeaza numarul de vizualizari
Descriere: Numarul de vizualizari ramane blocat,cand intru pe pagina cu materialul arata bine, dar daca e in index sau in alta parte cand e in miniatura atunci ramane blocat la un anumit numar de vizualizari , in general 2 vizualizari dC? ![]() ![]() |
![]() In poza de sus sunt precizate vizualizarile de pagina (cate persoane au intrat pe pagina respectiva ), ![]() iar in imaginea a 2-a sunt precizate vizualizarile filmuletzului sau videoclipului ( de cate ori a fost redat acel videoclip ) . Sper ca ai inteles ![]() Material modificat de Crazyness - Luni, 21/01/2013, 9:49 PM
|
| |||