Modulul Video
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 1 | 7:16 PM
Astăzi avem plăcerea să vă anunțăm că am lansat noul nostru modul - Video. Acesta a fost creat în strânsă colaborare cu utilizatorii noștri, care au avut posibilitatea să-şi publice sugestiile cu privire la acest modul, iar multe dintre acestea au fost puse în aplicare. Scopul nostru nu a fost doar să creăm un nou modul, ci să creăm un produs actual, care să cuprindă tendințele moderne precum şi următoarele caracteristici, absente în alte module. Inovațiile pe care le veți găsi în cadrul modulul Video vor fi în curând implementate şi în modulele existente.


Utilitatea


Gradul de utilitate reprezintă ușurința în utilizare şi învățare a unui obiect creat de om. Obiectul utilizat poate fi o aplicație software, un website, o unealtă, o mașină, un proces sau orice element cu care un om interacționează.


În cadrul acestui modul, am încercat o nouă abordare a utilității. Toate interfețele pentru adăugarea intrărilor, a descrierilor acestora etc. sunt ușor de utilizat şi chiar şi bunica dvs ar putea adăuga un video pe un website cu ușurință smile Noi vom respecta acest principiu în toate inovațiile şi actualizările viitoare.


Particularități şi caracteristici ale modulului Video • Motoare de Căutare prietenoase cu URL-urile
  Această caracteristică este implementată atât pentru canale cât şi pentru paginile cu video. • Adăugarea de noi video-uri
  Un video nou poate fi adăugat în trei moduri:
  — specificând codul html al unui video;
  — specificând link-ul către un video (un link este transformat automat într-un cod şi toate informațiile video sunt adăugate automat!);
  — încărcarea unui video pe YouTube (OAuth 2.0) direct de pe website-ul dvs.  Coduri HTML Video
  Pot fi: iframe, obiect, script, multimedia din Bara Admin.

  Tehnologii OEmbed
  Un exemplu simplu cu privire la ce este şi de ce aveți nevoie de aceasta: dacă doriți să încărcați un video cu ajutorul următorului link: http://youtu.be/ade326SknKA. Doar copiați acest link în tab-ul “Adăugare link”. Toate informațiile disponibile cu privire la acest video vor fi încărcate automat, iar dvs nu va trebui decât să alegeți o categorie şi să dați click pe “Adăugare video”. Vă va salva din timpul dvs şi nu va trebui să depuneți nici un efort.

  Încărcarea unui video pe YouTube
  Un video va putea fi încărcat direct pe YouTube prin intermediul website-ului dvs. Pentru a utiliza această metodă, trebuie să aveți un cont YouTube şi un canal în cadrul acestuia. Această caracteristică este implementată cu ajutorul OAuth 2.0, ce vă va permite să vă autentificați direct în contul dvs YouTube fără a transfera informații inutile şi fără a fi nevoie să vă autentificați prin introducerea numelui de utilizator şi a parolei dvs de fiecare dată.


 • Evaluare Video
  Caracteristica de evaluare a fost modificată pentru acest modul. Acum nu mai este legata de cookies ci de un anumit utilizator. Vizitatorii nu pot evalua video-urile.

 • Canalele
  Modulul dispune de canale, ceea ce reprezintă o practică obișnuită pentru video. Când adăugați un nou video, un utilizator poate alege locul în care acesta va fi adăugat – pe canalul lui sau nu. Este posibil să adăugați nu doar canale personale pentru utilizator – noi canale pot fi adăugate prin intermediul Panoului de Control.

 • Aspectul intrărilor şi a paginilor video • Structuri de tip arbore pentru categorii
  Modulul nu conține secțiuni, poate doar să conțină categoria principală şi subcategorii. Îmbinarea acestora este nelimitată. • Câmpurile adiționale
  Modulul conține 15 câmpuri, fiecare dintre ele putând fi modificate în funcție de nevoile dvs.

 • Șablonul "Adăugare intrare/formular editare"
  Șablonul vă va permite implementarea de soluții interesante, ex: adăugarea video-urilor cu plată.

  Acestea, însă, nu sunt toate caracteristicile acestui modul. Le puteți testa chiar şi în acest moment! smile
  Puteți instala modulul prin Panoul de Control → Inactive → Video → Instalați modulul . Acesta va fi disponibil prin intermediul adresei .http://yoursite.ucoz.ro/videoAcesta este doar începutul. Vom continua dezvoltarea modulului şi adăugarea de caracteristici interesante, ce nu au fost incluse în cadrul acestei variante. Dacă, întâmplător, găsiți erori în cadrul modulului, vă rugăm să le publicați aici.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
DeathShadow
Postări: 16
Reputație: 0
Mesaj # 61 | 11:52 PM
Imi cer scz ca raspund asa tarziu la intrebarea pusa de tine Raver, dar cand am vazut ca nu primesc raspuns la intrebare, am dezinstalat modulul si nu am mai intrat pana azi pe forum si azi o fac pt ca nu stiu ce se intampla cu u.tu, caci mi-a facut varza siteul: am toate linkurile scurtate prin u.tu si asta vad ca este down de 2 zile, sau nustiu ce se intampla. multumesc oricum!
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 62 | 0:56 AM
DeathShadow, mai repetă te rog situația cu care te confrunți cât mai detaliat pentru a o putea rezolva în cel mai scurt timp.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
DjAlexC
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 63 | 11:13 PM
Bun... Cum pun un video de pe youtube pe pagina principala ???????
vcercelariu
Postări: 106
Reputație: 1
Mesaj # 64 | 5:38 PM
Citat DjAlexC ()
Bun... Cum pun un video de pe youtube pe pagina principala ???????


Poti crea un informator accesand Panoul de control - Pagina principala - Informatori -Creati informator- la sectiune selectezi video, faci setarile dupa preferintele tale si dupa ce ai creat informatorul copii codul $MYINF_1$ si il postezi pe prima pagina. Succes !

Material modificat de vcercelariu - Marţi, 07/01/2014, 5:39 PM
DjAlexC
Postări: 2
Reputație: 0
Mesaj # 65 | 6:02 PM
Citat vcercelariu ()
Poti crea un informator accesand Panoul de control - Pagina principala - Informatori -Creati informator- la sectiune selectezi video, faci setarile dupa preferintele tale si dupa ce ai creat informatorul copii codul $MYINF_1$ si il postezi pe prima pagina. Succes !


Ms mult...Dar unde pun pe prima pagina $MYINF_1$ ??? Multumesc anticipat . biggrin
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 66 | 7:54 PM
DjAlexC, il plasez unde doresti sa apara informatiile respective
Căutare: