Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Video Modulul Video (Detalii, funcții, posibilități ale acestuia) |
Modulul Video |
Astăzi avem plăcerea să vă anunțăm că am lansat noul nostru modul - Video. Acesta a fost creat în strânsă colaborare cu utilizatorii noștri, care au avut posibilitatea să-şi publice sugestiile cu privire la acest modul, iar multe dintre acestea au fost puse în aplicare. Scopul nostru nu a fost doar să creăm un nou modul, ci să creăm un produs actual, care să cuprindă tendințele moderne precum şi următoarele caracteristici, absente în alte module. Inovațiile pe care le veți găsi în cadrul modulul Video vor fi în curând implementate şi în modulele existente. Utilitatea Gradul de utilitate reprezintă ușurința în utilizare şi învățare a unui obiect creat de om. Obiectul utilizat poate fi o aplicație software, un website, o unealtă, o mașină, un proces sau orice element cu care un om interacționează. În cadrul acestui modul, am încercat o nouă abordare a utilității. Toate interfețele pentru adăugarea intrărilor, a descrierilor acestora etc. sunt ușor de utilizat şi chiar şi bunica dvs ar putea adăuga un video pe un website cu ușurință Noi vom respecta acest principiu în toate inovațiile şi actualizările viitoare. Particularități şi caracteristici ale modulului Video
Acesta este doar începutul. Vom continua dezvoltarea modulului şi adăugarea de caracteristici interesante, ce nu au fost incluse în cadrul acestei variante. Dacă, întâmplător, găsiți erori în cadrul modulului, vă rugăm să le publicați aici.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Imi cer scz ca raspund asa tarziu la intrebarea pusa de tine Raver, dar cand am vazut ca nu primesc raspuns la intrebare, am dezinstalat modulul si nu am mai intrat pana azi pe forum si azi o fac pt ca nu stiu ce se intampla cu u.tu, caci mi-a facut varza siteul: am toate linkurile scurtate prin u.tu si asta vad ca este down de 2 zile, sau nustiu ce se intampla. multumesc oricum!
|
Poti crea un informator accesand Panoul de control - Pagina principala - Informatori -Creati informator- la sectiune selectezi video, faci setarile dupa preferintele tale si dupa ce ai creat informatorul copii codul $MYINF_1$ si il postezi pe prima pagina. Succes ! Material modificat de vcercelariu - Marţi, 07/01/2014, 5:39 PM
|
Poti crea un informator accesand Panoul de control - Pagina principala - Informatori -Creati informator- la sectiune selectezi video, faci setarile dupa preferintele tale si dupa ce ai creat informatorul copii codul $MYINF_1$ si il postezi pe prima pagina. Succes ! Ms mult...Dar unde pun pe prima pagina $MYINF_1$ ??? Multumesc anticipat . |
| |||