|
Comunitatea uCoz Informaţii generale Actualizări ale sistemului uCoz Certificate SSL prin uCoz (Noutăți) |
Certificate SSL prin uCoz |
Felicia, am achizitionat pentru deinteres.ro un certificat SSL de pe adresa de mai sus mentionata. Cum implementez acest sistem in site? Mentionez ca sunt novice.
Adăugat (23/06/2020, 3:52 PM) |
dragomiradrian467, pe langa exemplul trimis anterior, informatii despre instalare sunt disponibile si aici: https://domainsp.ucoz.com/kb/node/2408. Daca intampini dificultati, te rog sa-mi scrii specificand la ce etapa sunt neclare informatiile.
Good things come to those who wait!
|
Felicia, le-am tot citit....pur și simplu nu mă duce capul, nu reușesc să implementeze ce scrie acolo. Te rog frumos sa mi-l activezi tu daca se poate....
Adăugat (24/06/2020, 6:16 PM) |
Buna ziua, am cumparat un SSL de pe site-ul de care spunea Felicia.
Problema e ca nu reusesc sa generez un cod CSR. Am generat mai multe astfel de coduri si imi da eroarea: The domain name in the CSR does not match the domain name of the purchased order. Ma puteti ajuta? multumesc |
Deci de aici vine problema la site-urile create de mine. Imi apare mesaj ca site- nesigur. Ce trebuie să fac. E vorba si site-urile unor școli, si mare urgență. www.scniorgaiasi.com și www.ghibiz.ucoz.net
Adăugat (18/04/2024, 4:32 PM) Nu merge linkul |
| |||
| |||