Concurs - Cel mai bun Website uCoz!
myky
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 76 | 4:09 PM
ok multumesc skipy!
downloadmovie
Postări: 48
Reputație: 5
Mesaj # 77 | 4:26 PM
Indiferent care ar fi fost alegerile, tot ar fi existat cativa nemultumiti. wink
Nu contest alegerile juriului si respect deciziile.
Acum nu ramane decat sa ne pregatim de noi concursuri, sunt sigur ca vor mai fi. cool

Si Bafta finalistilor!
Chibo si Skipy Aveti cate un vot! biggrin

Coltu Vesel -Un Colt al Veseliei!
Nu stiu multe , dar sunt dispus sa invat!
Material modificat de downloadmovie - Marţi, 17/04/2012, 4:27 PM
SkipY
Postări: 495
Reputație: 24
Mesaj # 78 | 4:29 PM
downloadmovie, multumesc smile
myky
Postări: 14
Mesaj # 79 | 4:30 PM
skipy ai si de la mn un vot
SkipY
Mesaj # 80 | 4:36 PM
myky, multumesc smile
Andrei
Postări: 3
Mesaj # 81 | 4:59 PM
Quote (Muşatinu)
yce, Comunitatea rusa http://forum.ucoz.ru/ este pentru toti vorbitorii de limba rusa, din rusia, moldova, belarus, ucraina, georgia, kazakstan... ... .. . exact la fel este si comunitatea .Ro pentru vorbitorii de limba Romana, si din moldova si din uraina si chiar din ungaria, nu estyi tu acela care sa-i alungi.

Romani suntem cu totii, numai ca nu puteam sa numersc site-ul "Site-ul romanilor din Italia originari din Republica Moldova"... smile
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 82 | 8:16 PM
N-ai cum...Invatati sa mai si pierdeti...Daca ati bagat bani pe site, incercati si sa scoateti bani....Musatinu si inca cativa m-au ajutat de fiecare data cand am avut nevoie si ii acuzati, oricum trebuie sa recunoastem ca are un site bun... Cu chibo iar aveti treaba ca e cu mobila, ce are? e printre acele site-uri organizate ok...
Basarabia si cu Romania candva ii spunea Tracia!
Chibo ai votul meu!

PS: si eu am avut site inscris si n-am ajuns mai departe si nu fac mascarada...

yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 83 | 8:37 PM
Mama frate ce se cearta romani pe site-uri romanesti, ma nu sunt site-uri bune nici unu daca va ganditi pentru ca fiecare cu propunerea noastra dar nu va mai jignitzi sincer, ce dreacu fiecare cum il duce capu si cum ii merge treaba uitativa ca exista site-uri cu filme gen forum si rupe topul site-urilor care au design frumos si atragator da nu mai intra nimeni ca pun restricti etc pentru bani......
SkipY
Mesaj # 84 | 9:23 PM
Nu sunt considerate cele mai bune din romania, sunt cele mai bune din cele care s-au inscris in concurs. Sunt sigur ca sunt si alte site-uri mult mai bune facute in ucoz, dar nu s-au inscris, s-au nu au respectat cerintele cerute la inscriere. Site-urile care vor iesi primele vor fi votate de catre mai multi oameni, nu vor fi alese la intamplare sau de un singur om. Pana la urma nu puteti contesta alegearea facuta de catre administratorii uCoz Romania, probabil data viitoare vor fi luate in considerare si nemultumirile voastre care poate chiar aveti dreptate in ele, asta ramane sa stabileasca cei din administratia uCoz Romania.
yonutz
Postări: 417
Reputație: 7
Mesaj # 85 | 9:23 PM
yce, ai si tu dreptatea ta wink
djdorin
Postări: 173
Reputație: 3
Mesaj # 86 | 9:39 PM
Download Free Jocuri Muzica Filme Jocuri http://lkclan.ucoz.net
SkipY
Mesaj # 87 | 9:52 PM
djdorin, prima etapa s-a incheiat, adica aceea de selectie a site-urilor.
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 88 | 10:28 PM
Bună tuturor și felicitări din nou celor care s-au înscris la concurs. Site-urile alese de către echipa uCoz, trebuiau să se încadreze într-un anumit set de criterii, după cum poate fi văzut aici http://forum.ucoz.ro/forum/28-1055-1. Citiți vă rugăm cu atenție criteriile de selecție (tipul site-urilor) și veți vedea de ce marea majoritate a celor participante nu s-a încadrat.
În al doilea rând, dorim să încurajăm noile proiecte cu potențial, de aceea selecția s-a făcut în special pe criterii de aspect și conținut, mai puțin vechime și număr de vizitatori. Toți cei care au site-uri vechi în sistem au deja numere consistente de vizitatori, de aceea este bine să îi ajutăm și pe cei cu proiecte la început de drum. Majoritatea aveți proiecte bune, doar că majoritatea nu s-au integrat profilului căutat în cadrul concursului. Nu înseamnă că site-urile selectate sunt cele mai bune din țară, în acest moment. Cel mai bun website va fi întotdeauna cel care generează cel mai mare număr de vizitatori și veniturile aferente. uCoz vă va fi întotdeauna la dispoziție și vă va susține în demersurile pe care le aveți, de aceea, vă rugăm să votați site-urile alese. Multe site-uri de un nivel ridicat calitativ nu au participat, astfel încât locul lor a fost luat de altele, care nu s-au potrivit cerințelor. Referitor la proiectul în Engleză dezvoltat de un utilizator din România, am decis să îl acceptăm, deoarece este unul înalt calitativ și care poate fi privit ca un model interesant pentru mulți dintre actualii și viitorii utilizatori uCoz. Concentrați-vă pe site-urile create și încercați să dezvoltați proiecte cât mai interesante, cu un conținut cât mai original și atractiv. Mult succes în continuare!

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 89 | 11:30 PM
Quote (Raver)
În al doilea rând, dorim să încurajăm noile proiecte cu potențial, de aceea selecția s-a făcut în special pe criterii de aspect și conținut, mai puțin vechime și număr de vizitatori. Toți cei care au site-uri vechi în sistem au deja numere consistente de vizitatori, de aceea este bine să îi ajutăm și pe cei cu proiecte la început de drum.

Va bateti joc incontinui !
legislatiecfr.eu a fost inscris in 11-Feb-2011
moldinit.com a fost inscris in 26.09.2008
fifastars.net a fost inscris in 30.04.2008
proiectemobila.ucoz.com a fost inscris in4/2011

Iar site-ul meu www.TvOnlineGratis.Ucoz.Ro a fost inscris in 16.11.2011

Acum am rugamintea sa mai reformulati odata ! CE DORITI SA INCURAJATI ?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 90 | 0:32 AM
yce, îmi pare rău că nu m-am făcut înțeles.

Noi am încurajat proiectele cu:

1. un grad de conținut interesant și relevant pentru o anumită industrie sau audiență - moldinit.com (comunitate online), legislatiecfr.eu (juridic pe industria feroviară), fifastars.net (clan gameri)
2. vechime de maxim 1 an si nișa interesantă de creștere - proiectemobila.ucoz.com (industria lemnului), jocuri.ucoz.ro (blog despre jocuri)
3. cu o audiență largă și subiect inovator (am făcut o excepție pentru limba utilizată, datorită calității proiectului) - thefree3dmodels.com (bază de date cu modele 3d)

Pentru acest concurs NU am inclus proiectele care gravitează în jurul: cinema online, televiziune digitală, muzică, programe. Dacă te uiți, toate proiectele selectate au un conținut relevant, conform cerințelor formulate anterior pentru participare. Mulțumesc

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
Căutare: