Concurs - Cel mai bun Website uCoz!
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 46 | 10:33 PM
Chibo, Da la care? Oricum stau pe forum pana se anunta siteurile inscrise. :))
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 47 | 10:39 PM
Chibo, bine punctat!
Whisper e de acord cu tine. :P
Oricum majoritatea nu au indeplinit cerintele concursului,deci nu prea o sa fie batalie.
yce
Postări: 155
Reputație: 2
Mesaj # 48 | 10:42 PM
Deci s-a facut selectia ?
LuncaCernii
Postări: 89
Reputație: -1
Mesaj # 49 | 10:43 PM
YOYOYO
Postări: 133
Reputație: 10
Mesaj # 50 | 10:44 PM
yce, Deoarece nu sau anuntat siteurile intrate in concurs , nu cred ca sa facut selectia .
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 51 | 4:21 AM
Salutare tuturor! Dorim să vă anunțăm că selecția a fost finalizată. Website-urile selectate pot fi votate la această adresă: http://forum.ucoz.ro/dir. Pentru a distribui link-ul cunoștințelor, pentru a vota, trebuie să apăsați pe butonul "Link-ul pentru votare"! Dorim mult succes celor care au pășit în faza a doua și felicitări celor care au concurat în prima! Vă reamintim, regulile de desfășurare ale concursului pot fi recitite aici: http://forum.ucoz.ro/forum/28-1055!
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
43arin
Postări: 178
Reputație: 8
Mesaj # 52 | 10:42 AM
edit
Material modificat de 43arin - Marţi, 17/04/2012, 10:46 AM
yce
Mesaj # 53 | 12:40 PM
www.tvonlinegratis.ucoz.ro nu vi s-a parut proiect ?
www.mireasapentrufiulmeu.net nu vi s-a parut un site de stiri / blog?

Sunt profund dezamagit de cine a ales site-urile, dar cel mai probabil au fost alese 6 site-uri din care 3 is a voastre smile
Musatinu zice "silviuq12, nu scrie dar se subintelege, forumul e Roman nu englez" si totusi a fost ales,
Am mai participat la un concurs de tutoriale la care a castigat binenteles Moderatorul acestui forum, cam asta-i cu concursurile am sperat ca ii ucoz ceva mai serios dar in zadar !
myky
Postări: 14
Reputație: 0
Mesaj # 54 | 12:47 PM
si care sunt site-urile selectate?
Chibo
Postări: 399
Reputație: 9
Mesaj # 55 | 12:50 PM
e banner sus de tot la forum
Staer Alba - Mobila pentru familia ta.
myky
Mesaj # 56 | 12:54 PM
parca era vorba de site-uri din romania, eu vad ca si din moldova , si legislatie cfr prea detot, numai intru pe forum
toate respectele pentru musatinu sper sa nu sa simta jignit
Material modificat de myky - Marţi, 17/04/2012, 12:56 PM
Chibo
Mesaj # 57 | 12:56 PM
mai sincer eu stiu ca al meu e Ro smile restul nu mah bag nu ma uit in gradina concurentei:)
myky
Mesaj # 58 | 12:58 PM
pai cum sa bagi frate moldovit pai ce ma intereseaza pe mn stiri din moldova si diaspora moldovenilor, facatura, nu zic sa fi fost site-ul meu dar cu moldovit si cu legislatia cfr ma terminara
Material modificat de myky - Marţi, 17/04/2012, 1:02 PM
yce
Mesaj # 59 | 1:13 PM
fifastars.net e singurul site din cele 6 ce merita sa intre in concurs,
restul sunt niste "proiecte" facute in bataie de joc, facute pentru concurs, iar toate cele 5 vor disparea pentru ca nu au activitate, site cu 5 vizitatori in 2 luni vi s-a parut voua ucoz un "mare proiect" smile

Eu inteleg ca vreti sa incurajati site-urile noi, dar nu va bateti joc de cele vechi wink
Chibo
Mesaj # 60 | 1:15 PM
mai cum proiecte cand am situl de .....timp?:)))
Căutare: