|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Serviciile plătite Carte de credit, debit, paypal |
Carte de credit, debit, paypal |
Care poate sa imi explice intr-un limbaj mai colocvial ce inseamna fiecare si care m-ar avantaja pe mine sa incarc contul Ucoz pt transfer site, adica sa iau un domeniu....
carte de credit => ceva cu cardul banuiesc debit bancar => aici e sa mergi la banca sa depui bani intr-un cont? paypal=> aici habar n-am si nu as vrea sa dau idei, poate radeti de mine [cumva sa iti puna banii la facura de internet? cred ca am zis-o...nu prea cred asa ceva] daca se poate sa ma ajutati |
Te lamuresc cu PayPal pentru ca eu numai PayPal am folosit.
Eu de exemplu am facut bani pe PayPal prin creearea unui site sau de la adf.ly, plata se face simplu : intrii unde vrei sa cumperi domeniul respectiv selectezi plata paypal, dupa achitare iti va retrage din cont suma de bani pe care o sa o platesti. Iti poti alimenta contul cu credit prin atasarea cardului, si poti baga sau scoate bani de pe card. Eu unul nu am reusit sa atasez cardul deoarece mi s-a spus ca trebuie sa fac un card la o banca compatibila cu serviciile lor, deci daca ai card incearca si daca nu ai cand te duci sa il faci spui ca vrei sa il folosesti pentru contul PayPal. Site : http://paypal.com |
LuncaCernii,
Quote carte de credit => ceva cu cardul banuiesc Quote debit bancar => aici e sa mergi la banca sa depui bani intr-un cont? Quote paypal=> Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||
| |||