|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Nevoie de un priceput in informator |
Nevoie de un priceput in informator |
Buna si aprociez enorm daca cineva ma poate ajuta.
Am nevoie in modului /news de un informator pe categorii, mai exact in josul paginii sa-mi arate cele mai recente intrari din categoria respectiva. Daca cineva intra intr-un articol ce face parte din "Retete de post" in josul paginii vreau sa scriu, este posibil sa va placa si aceste Retete de post.. iar acolo sa-mi arate 6 intrari doar din categoria "Retete de post". Este posibil asa ceva in ucoz, am incercat foarte mult si nu mi-a reusit ! |
yce8326, poţi crea un informator pentru fiecare categorie, accesând opţiunile adiţionale şi specificând ID-ul categoriei respective: http://take.ms/jrwC1
După aceea, poţi insera următorul cod în şablonul Pagina cu textul integral al intrării şi comentariile sale: Cod <?if($CID$="1")?> $MYINF_1$ <!-- codul informatorului pentru categoria 1 --> <?else?> <?if($CID$="2")?> $MYINF_2$ <!-- codul informatorului pentru categoria 2 --> <?else?> <?if($CID$="3")?> $MYINF_3$ <!-- codul informatorului pentru categoria 2 --> <?endif?> <?endif?> <?endif?> <!-- inserezi atâtea tag-uri endif câte taguri if sunt --> Alternativ poţi folosi codul Cod <?$RELATED_ENTRIES$(10)?> unde 10 e numărul intărilor. |
jacke, În informer pui:
Cod <?if($CID$="xx")?>COD aspect<?endif?> unde e xx pui ID-ul categoriei, unde e COD aspect pui codul aspectului, și tot codul îl pui din nou pentru fiecare categorie, la final vei primi așa ceva: Cod <?if($CID$="1")?>COD aspect<?endif?> <?if($CID$="2")?>COD aspect<?endif?> <?if($CID$="3")?>COD aspect<?endif?> <?if($CID$="4")?>COD aspect<?endif?> <?if($CID$="5")?>COD aspect<?endif?> <?if($CID$="6")?>COD aspect<?endif?> am arătat un exemplu dacă ai 6 categorii. |
| |||
| |||