|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Adăugare în mod automat tag-uri pentru toate modulele uCoz |
Adăugare în mod automat tag-uri pentru toate modulele uCoz |
Dupa $BODY$ adaugati :
Pentru modulul board: Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#bdF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> Pentru modulul load : Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#ldF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); var cat = $("#ldM55 input:checked").next().html(); $("#suggEdit").val("" + entryname + ", " + cat + ""); }});}); </script> Pentru modulul publ : Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#puF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> Pentru modulul stuff : Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#sfF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> Pentru modulele news si blog adaugati dupa Code </head> Pentru blog : Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#blF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> Pentru modulul news : Code <script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#nwF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> |
DAR LA LOAD NU SE POATE IN LOC DE NUME SA bage ca tag altceva ? sa fie modificat acolo nu merge ?
Adăugat (08/02/2012, 2:30 PM) |
Eu as vrea sa pun pentru stirile site-ului...unde mai exact pun codul :
<script type="text/javascript"> $(document).ready(function(){ $("form#addEntForm").submit(function(){ if ($('#suggEdit').val().match(/^\s*$/)) { var entryname = $('#nwF1').val(); entryname = entryname.split(' ').join(', '); $("#suggEdit").val("" + entryname + ""); }});}); </script> ? |
RazvaNC3050, oriunde după în codurile HTML de la modulul respectiv.
|
SkipY, Am adaugat in Aspectul intrarilor si nu a mers....am adaugat chiar la sfarsit
|
Devil, am pus in PAgini pentru arhiva intrarilor inainte de </head> si tot na functionat.
Material modificat de RazvaNC3050 - Vineri, 17/02/2012, 3:22 PM
|
la dir sa sti ca nu merge tag ! nici macar nu are functie de tag, cel putin eu nu am gasit-o
|
Pentru stuff acesta merge in rest nici un cod de sus nu functioneaza
acesta pune live ce scrieti sus in titlu cand scrieti el scrie si la tag cand stergeti el sterge si de acolo <script type="text/javascript"> $(document).ready(function () { $('input[name="title"]').keyup(function() { $('input[name="tags"]').val($(this).val().split('').join(',')) }); }); </script> |
| |||
| |||