|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Meniu css - bara de navigare |
Meniu css - bara de navigare |
am facut un meniu:
Cod $SMENU_2$ dar este facut doar din link-uri normale. si stiu unde si cum sa-l pun. vreau sa-l fac daca se poate sa arate cam asa: http://imageshack.us/a/img23/9145/menuxww.jpg cel din imagine este de la template-ul #798 |
admin9894, pentru a ajunge la rezultatul dorit, mergi în Panoul de Control -> Administrarea Design-ului -> Secțiuni Globale -> Partea superioară a website-ului, unde trebuie să folosești:
Cod <style>#nav { width: 1000px; margin: auto; margin-top: 5px; background: url(/.s/t/798/17.png); } /*---------------- Mainmenu start------------*/ #mainmenu1 { text-align: left; width: 980px; margin: 0px 10px; margin-left: 7px; } #mainmenu1 li { float: left; height: 44px; line-height: 44px; } #mainmenu1 li a { display: block; margin-top: 9px; margin-left: 5px; font: 11px/25px 'Tahoma'; color: #35453f; padding: 0px 10px; text-transform: uppercase; border: 1px solid transparent; white-space: nowrap; } #mainmenu1 li a:hover, #mainmenu1 li a:active, #mainmenu1 li a.uMenuItemA { font: 11px/25px 'Tahoma'; color: #ffffff; background: #334640; padding: 0px 10px; text-decoration: none; border-left: 1px solid #19372b; border-top: 1px solid #19372b; border-right: 1px solid #f1f1f1; border-bottom: 1px solid #f1f1f1; border-radius: 5px; -moz-border-radius: 5px; } .uMenuH li {float:left;padding: 0 5px;list-style:none;} ul.uMenuRoot { margin: 0px; padding: 0px; list-style-type: none; } .uMenuV li {} .uMenuV .uMenuItem {} .uMenuV a {} .uMenuV .uMenuItem a:hover {} .uMenuV .uMenuItem a:active {} .uMenuV a.uMenuItemA {} .uMenuV .uMenuItem span {} #mainmenu1 .x-sh { display: none; } #mainmenu1 .xw-tl, #mainmenu1 .xw-tc, #mainmenu1 .xw-tr, #mainmenu1 .xw-bl, #mainmenu1 .xw-bc, #mainmenu1 .xw-br { display: none; } #mainmenu1 .xw-ml, #mainmenu1 .xw-mr { padding: 0 !important; } #mainmenu1 .u-menu .u-menubody, #mainmenu1 .u-menu .xw-mc { border: 0 !important; } #mainmenu1 .u-menu .u-menuvitem { background: #344640; } #mainmenu1 .u-menu .u-menuvitem:first-child { border-top-left-radius: 5px; border-top-right-radius: 5px; -moz-border-radius-topleft: 5px; -moz-border-radius-topright: 5px } #mainmenu1 .u-menu .u-menuvitem:last-child { border-bottom-left-radius: 5px; border-bottom-right-radius: 5px; -moz-border-radius-bottomleft: 5px; -moz-border-radius-bottomright: 5px } .u-menubody span { color: #ffffff !important; font: 11px 'Tahoma'; text-transform: uppercase; } #mainmenu1 .u-menu { margin-left: 4px; } #mainmenu1 .u-menu a { padding: 5px 7px; } #mainmenu1 .u-menu a.u-menuvitem { border-bottom: 1px solid #586e67; border-top: 1px solid #2b3330; } #mainmenu1 .u-menu .u-menuitemhl { background: #3d504a !important; } #mainmenu1 .xw-ml, #mainmenu1 .xw-mc, #mainmenu1 .xw-mr, #mainmenu1 .u-menubody, #mainmenu1 .u-menucont { background: none !important; } .u-menuarrow { width: 5px !important; height: 8px !important; top: 11px !important; right: 5px !important; background: url(/.s/t/798/33.png) no-repeat !important; } #mainmenu1 .uMenuArrow { position: absolute; height: 5px; width: 17px; top: 100%; margin-top: -7px; left: 50%; margin-left: -8px;*/ height: 17px; width: 5px; top: 14px; right: 2px; background: url(/.s/t/798/34.png) no-repeat; } #mainmenu1 li:hover .uMenuArrow { display: none; } /*------------------- Mainmenu end -------------------*/</style> <div id="nav"> <div id="mainmenu"> <!-- <sblock_menu> --> <!-- <bc> --><div id="uMenuDiv1" class="uMenuV" style="position:relative;"><ul class="uMenuRoot"> <li><div class="umn-tl"><div class="umn-tr"><div class="umn-tc"></div></div></div><div class="umn-ml"><div class="umn-mr"><div class="umn-mc"><div class="uMenuItem"><a class="uMenuItemA" href="/"><span>Main page</span></a></div></div></div></div><div class="umn-bl"><div class="umn-br"><div class="umn-bc"><div class="umn-footer"></div></div></div></div></li> <li><div class="umn-tl"><div class="umn-tr"><div class="umn-tc"></div></div></div><div class="umn-ml"><div class="umn-mr"><div class="umn-mc"><div class="uMenuItem"><a class="vipmenu" href="/forum"><span>Forum</span></a></div></div></div></div><div class="umn-bl"><div class="umn-br"><div class="umn-bc"><div class="umn-footer"></div></div></div></div></li> <!-- </bc> --> <!-- </sblock_menu> --> </div></div> Dă-ne te rugăm de știre dacă a funcționat. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
nu chiar, chestia aia imi distruge site-ul doar...
stiu cum sa pun meniul, ma descurc sa-l pun in fiecare pagina in care il vreau cu niste div-uri de pozitionare doar design-ul sa-l fac nu reusesc. presupun ca functioneaza tot cu div sau style dar n-am prea reusit.... Adăugat (06/05/2013, 8:28 PM) --------------------------------------------- am incercat sa pun codurile separat prima parte, cea cu style in head si restul dupa body la o pagina doar asa de sa testez dar asa imi distruge tema si apare un meniu sus de tot dar e tot vertical si arata exact ca meniul pe care il am acum pe site. Adăugat (06/05/2013, 8:34 PM) Material modificat de admin9894 - Luni, 06/05/2013, 9:29 PM
|
| |||
| |||