|
Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri ultima vizionare (help!!!) |
ultima vizionare |
degeaba imi trebuie cel putin 60
Adăugat (13/08/2012, 1:40 AM) --------------------------------------------- ma dau batut,ma duc pe site-ul unde am vazut acest lucru si eau codu de acolo si il adapte ,e mult mai simplu Adăugat (13/08/2012, 1:54 AM) --------------------------------------------- ha e site ucoz Material modificat de Echinox - Luni, 13/08/2012, 2:55 AM
|
stiu asta,si am inceput sa lucrez la el da creed ca deja am inebunit invartind-uma in cerc
Adăugat (15/08/2012, 12:32 PM) --------------------------------------------- Code <a style="display:block; margin-top:4px;" href="adresa">titlu</a></span> Insa am ceva probleme si anume,nu stiu ce sa pun la adresa,$Last_?$ sau $LAST_READS_URL$ iar la tilu ar merge $CAT_NAME$,inca lucrez la script dar daca cineva reusete sa posteze aici PLZ Problema e $LAST_READS_URL$ deoarece ma duce la locatia in care ma aflu de deja,deci de sunt in pagina principala acolo ma duce,daca sunt in postarea x acolo m duce,cam greeu de facut scriptul Code <a style="display:block; margin-top:4px;" href=" $LAST_READS_URL$">Ultima vizionare</a></span> Singura problema a mai ramas $LAST_READS_URL$ si nu stiu cu ce sa-l inlocuiesc Material modificat de Echinox - Miercuri, 15/08/2012, 4:10 PM
|
poate te ajuta cu ceva http://forum.ucoz.ro/forum/9-1959-1
|
| |||
| |||