Comunitatea uCoz Altele Instrumente şi Script-uri Script comod "Reclamare materialului" |
Script comod "Reclamare materialului" |
Cu ajutorul acestui script utilizatorii siteului pot reclama un material, în cazul că acest material a încălcat drepturile de autor, sau linkul este mort, descriind detaliat cauza. Reclmaţia se trimite ca mesaj administratorului site-ului. Puneti acest cod unde vreţi pe site: Code <a href="javascript://" onclick="complaint('principe')">Reclamează materialul</a> <script type="text/javascript" src="http://filesmd.do.am/hosting/ucodes_newComplaint.js"></script> Unde admin- schimbati cu numele administratorului Daca doriţi descarcaţi această arhivă şi înlociţi după voi. Demo: link Autor: n4.do.am Material modificat de patriot - Joi, 11/08/2011, 2:59 AM
|
Nu functioneaza scriptul , imi apare o eroare
Quote admin')">Reclamează materialul Adăugat (10/08/2011, 10:44 PM) Code <a href="javascript://" onclick="complaint('principe')">Reclamează materialul</a> <script type="text/javascript" src="http://trancemd.3dn.ru/js/ucodes_newComplaint.js"></script> Dar nici acolo nu functioneaza , pentru ca apare o imagine de loading () dupa care nu se intampla nimic. |
bogdannn96, Gresala mea, am colorat numele si sa pus asa, principe trebuie schimbat cu numele administratorului de pe site. Tu singur ca administrator nu poti sa apesi, trebuie alt user. va arata asa , trebuie sa inchizi si adminului vine mesaj
Material modificat de patriot - Joi, 11/08/2011, 0:43 AM
|
Quote (Devil) Devil deci am facut exact cum scrie acolo sa inlocuiesc unde scrie admin cu usernameul administratorului si nu primesc nmk pe email ..... si dupa ce dai acolo raporteaza apare formularu ala completez datele acolo si dau trimitere si nu se intampla nmk |
Nu trebuie sa se intimple nimic, Verifica daca ai scris corect numele. Daca esti adminul tu na sa vie niimic
|
eu sunt adminu dar , mam logat cu un alt cont pe site si am incercat sa vad daca merge si nu primesc nmk ....
|
iluzii, încearcă asta
|
| |||