|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Sall am un radio si as vrea niste pareri!!!! (Ie un radio in premiera in Ro zic eu astept parereri !!) |
Sall am un radio si as vrea niste pareri!!!! |
Aici este radio-ul meu pana facu un site stabil RADIO ALEXANDRIA
Deci in am facut un Radio si miam facut un servar care sami emita live pe site si in timp ce emit sa fie stocata toata muzica difuzata de exemplu Eu incep difuzarea de la 00:00 si radio-ul meu a trecut de 30:26 te intrebi ce treaba are asta ei bine uite avantajele radio-ului meu in acest timp de 00:00 si 30:26 ascultatori pot da in urma, reasculta o melodie, sa asculta toate melodiile care au fost puse pe radio pana la o j jumate de ora adica 30:26 plus ca cat timp radio-ul nu se opreste nu se va sterge melodiile care au fost difuzate adica pana la 12 noapte daca emit ei tot pot reasculta si dai mai inapoi la o melodie care lea placut Acum ce pareri as avea incepem cu prima De exemplu daca imi pot face public radio-ul?? 2 fiind astept pareri despre ce design sa aleg pentru site-ul radio-ului si plus multe alte pareri sa vedem ce pareri aveti Material modificat de yonutz - Vineri, 16/12/2011, 3:23 AM
|
| |||
| |||