|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori securitate postări |
securitate postări |
Bună seara!
Sunt nouă pe aici, dar promit să avansez repede. Mi-am propus să creez un site unde să public, printre altele, creațiile mele literare. Cum ”copy-paste” este la modă aș vrea să știu dacă există vreo modalitate de a-mi proteja scrierile. Adică, omul să mă citească, să se inspire din ceea ce am scris însă să nu poată copia textul scris de mine. Vă mulțumesc, anticipat, pentru răspuns! O seară bună! |
andrada, de toate astea se ocupă "tata" Google.
Treaba ta este să postezi conţinut original şi, o să fii răsplătită de el. |
andrada, poftim:
Cod <script language='JavaScript' type='text/JavaScript'> // http://siteultau.ro var tenth = ''; function ninth() { if (document.all) { (tenth); alert("Right Click Disable"); return false; } } function twelfth(e) { if (document.layers || (document.getElementById && !document.all)) { if (e.which == 2 || e.which == 3) { (tenth); return false; } } } if (document.layers) { document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN); document.onmousedown = twelfth; } else { document.onmouseup = twelfth; document.oncontextmenu = ninth; } document.oncontextmenu = new Function('alert("Right Click Disable"); return false') </script> Unde scrie : Right Click Disable, poti pune orice mesaj doresti sa ii transmiti plagiatorului :)) |
Muşatinu, nu toti cunosc metodele de care zici...majoritatea folosesc copy & paste...
Si din cate stiu eu f12 decat pe google chrome merge (nu sunt sigur corecteaza-ma daca gresesc) |
| |||
| |||