|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Nouă interfață |
Nouă interfață |
După un an și ceva de folosit designul # 621, am introdus un nou design. www.luncacernii.ucoz.ro este site-ul și aștept idei ce ar mai trebui pe site... META tag, am...SEO mai incolo să invat cum sta treaba cu el.
|
LuncaCernii, salut , in primul rand ! ar trebuii sa faci un logo nou , mai viu si nu unl ca al tau lenos.
unele infomati mai solide pe pagina principala , imagini mai conturate ! si nu utiliza poze taiate sau intinse in slider , pentru ce exista dimensiuni pentru a cunoaste marimea exacta . in rest e ok bafta |
LuncaCernii, felicitări pentru proiect. Ce aș modifica eu ar fi, cum a zis și Flavi, logo-ul care să aibă o formă naturală și mai puțin stretched (întinsă), la fel și cu pozele din slide. Le-aș optimiza să fie la imaginea normală, plăcută ochiului chiar dacă se vede mai puțin din peisaj.
Contorul de vizite l-aș muta totuși în partea inferioară a site-ului și aș face bara de Search mai mare (asta în condițiile în care micșorezi dimensiunea logo-ului), pentru a se vedea Search-ul chiar și dacă este Banner-ul publicitar ucoz afișat pe site. Mai jos, ai Contact, Contact de două ori. Aș schimba Contact-ul 1 în Comunitate (pentru Facebook, Youtube) iar Contact doar pentru e-mail. Mult succes! Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Flavi, dimensiunile pozelor reale, au 4000X2900px, și am acele dimensiuni din slider (să spunem) și am tot căutat un program bun pentru a face pozele cât de cât să se vadă mai frumos, dacă blocam la program doar să pun dimensiunea pe laterala eu, cea pe inaltime sa o puna programul sa iasa vizibila, insa era prea mare dimensiunea pe inaltime si se deforma.
Raver, despre contorul de vizite, cred ca contorizeaza doar cei care intra pe adresa site-ului, nu si cei care merg la alte pagini... ar trebui sa pun contorul, cred, in fiecare HTML... Despre partea de jos a site-ului, multumesc pentru idee. Material modificat de LuncaCernii - Luni, 07/10/2013, 7:58 PM
|
LuncaCernii, care sunt dimensiunele sliderului ?
pur si simplu daca pozele tale depasesc marimea corespunzatoare bagale in photoshop si exista asa functie cum este Crop - in romana taei din imaginea originala imaginea ta dupa dimensiunele tale ! Nu e necesar chiar sa se vada 100% peisajul respectiv important este sa nu fie intinse imaginele si sa reprezinte esentialul Un mic tutorial pentru a creea un slider mai bun http://youtu.be/X_BOc8ZuYo0 bafta Material modificat de Flavi - Luni, 07/10/2013, 9:15 PM
|
Flavi, multumesc mult.
Adăugat (12/10/2013, 2:37 PM) Adăugat (12/10/2013, 3:01 PM) |
Flavi, nu detecteaza intrarile...atat am umblat pe site, doar cand intru pe site imi adauga o vizualizare...
cat despre logo, nu stiu ce sa zic, il las pe moment asa...nu am o idee anume, plus ca sunt incepator la photoshop... |
| |||
| |||