|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Reguli forum! (regulile trebuie respectate) |
Reguli forum! |
Forumul se cam duce la vale...fara suparare...
Dati si voi niste amenzi mai drastice! Eu unul cand intru pe forum vad ca titlu de tema doar: "ajutor!" "am nevoie de" "cum sa fac?" "cum sa pun" "am o problema" ....etc Acum vad ca cel din top sa zic asa este Resppect Cum sa gasesc mai repede ce poate au raspuns altii cum trebuie la aceste teme si eu am nevoie, daca vad acel titlu si nu stiu despre ce este vorba?!?! Nici nu mai are rost sa stau pe forum. Una e cand dai cautare pe forum si vezi titlul si alta cand te trimite la un raspuns dintr-o tema! Multumesc. O sa vad, vedem, banuiesc ca nu-s singurul, daca se iau masuri. |
kpk1l, eu as da cu cea mai mare plcere, problema e ca cei de sus nu prea permit, cica sunt incepatori trebu sa-i intelegem bla bla bla...
Pe de alta parte, aia care primesc amenzi se supara rau si nu mai intra pe forum.... mda... Pe de alta parte (x2), am dat amenzi si crede-ma e cam plictiitor sa dai de de unu singur aceste amenzi. |
| |||
| |||