|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Parteneriat FILME.. (Descrierea temei de discuție) |
Parteneriat FILME.. |
Salut .. eu sunt proprietarul ufilme.ro
SI caut un partener de afaceri .. Ufilme - un site de Seriale si Filme online Rolul meu pe site: -Upload Seriale , Promovare , Seo .... si am nevoie de cineva (sau mai multi) care sa ajute cu filmele.. In ce consta acest parteneriat -Fiecare Uploader are propria sectiune Documentare Filme Anime-uri ....Sport... - tot ce trebuie sa faca e sa uploadeze din in cand cate un film .. sau cate vrea (atentie upload film nu preluare de pe alte site-uri) - profitul .. fiecare primeste cat munceste... deci in functie de numarul de vizualizari poti primi pana la 2$ la 1000 vizualizari Cerinte : Viteza Upload minim 1mb/s .. daca este cineva interesat .. pm sau skype vitiok_15 Ideea de baza e ca eu am nevoie doar de uploaderi cu promovarea ma ocup eu: STATS: Momenta baza de date a filmelor de pe ufilme este foarte mica de aia avem nevoie de cativa uploaderi Material modificat de Evollution - Miercuri, 27/02/2013, 11:50 PM
|
| |||
| |||