|
Comunitatea uCoz Altele Comunicarea dintre utilizatori Bara de admin -problema (???) |
Bara de admin -problema |
Am observat ceva mai devreme ca mi-a disparut iar bara de admin si ca atat eu cat si un moderator al site-ului nu putem adauga niciun fel de material pe site .
Astazi dimineatza mergea perfect insa acum la orele 15.48 ora Romaniei nu am nici bara de admin ,nici nu putem lucra nimic la site . Stie cineva care poate fi problema ??? Siteul meu este FILME ONLINE XXL |
marius15 si mie misa intamplat azi de dimineata la un site ucoz,dar vad ca si-a revenit,poate o fi de la ucoz
|
Ok stiu ca am mai patit odata asa ,insa cu un refresh si-a revenit ,acum eram putin speriat deoarece nici nu pot adauga niciun fel de material cu toate ca sant logat atat eu cat si unul dintre moderatori .
Sper sa isi revina repede . Multumesc pentru lamurire CosminSpaceMusic O zi buna in continuare . Adăugat (20/06/2012, 7:45 PM) Adăugat (21/06/2012, 7:58 AM) |
Muşatinu la mine a fost de la ucoz,poate la el e din codul tmpl
|
marius15,
Code <html> <head> <title>[TITLE]</title> <link type="text/css" rel="StyleSheet" href="[CSS_URL]" /> </head> <body style="background:#FFFFFF;margin:0;padding:5px;"> <!-- <header> --> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="0" width="100%" style="border:1px solid #A9B8C2;"> <tr><td style="width:30%;background:#D4DFF7;padding-left:5px;">$WDAY$, $DATE$, $TIME$</td><td align="right" style="background:#D4DFF7;padding-right:5px;"><?if($USER_LOGGED_IN$)?>You logged in as <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$"><b>$USERNAME$</b></a> | Group "<u>$USER_GROUP$</u>"<?else?>Hello <b>$USERNAME$</b><?endif?> <?if($RSS_LINK$)?>| <a href="$RSS_LINK$">RSS</a><?endif?></td></tr> <tr><td colspan="2" style="height:60px;background:#F4F4F4;border-top:1px solid #A9B8C2;border-bottom:1px solid #A9B8C2; padding:10px;"><span style="color:#355473;font:20pt bold Verdana,Tahoma;">SITE LOGO</span></td></tr> <tr><td align="right" colspan="2" style="background:#D4DFF7;padding-right:5px;"><a href="$HOME_PAGE_LINK$">Site home</a> <?if($MODULE_URL$)?>| <a href="$MODULE_URL$">$MODULE_NAME$</a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$PERSONAL_PAGE_LINK$">Profile page</a><?else?> | <a href="$REGISTER_LINK$">Register now</a><?endif?> <?if($USER_LOGGED_IN$)?> | <a href="$LOGOUT_LINK$">Log out</a><?else?> | <a href="$LOGIN_LINK$">Log in</a><?endif?></td></tr> </table><div style="padding-top:5px;"></div> <!-- </header> --> <!-- <middle> --> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr> <td valign="top" style="width:200px;"> <!-- <container> --> <!-- <block> --> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" style="background:#A9B8C2;" width="200"> <tr><td style="background:#D4DFF7;"><b>» TITLE</b></td></tr> <tr><td style="background:#F4F4F4;padding:7px;">CONTENT</td></tr> </table> <!-- </block> --> <!-- </container> --> </td> <td valign="top" style="padding:0 10px"> <div style="padding:5px;border:1px solid #A9B8C2;background:#F4F4F4;">[BODY]</div> </td> <td valign="top" style="width:200px;"> <!-- <container> --> <!-- </container> --> </td> </tr> </table> <!-- </middle> --> <!-- <footer> --> <br/> <table border="0" cellpadding="4" cellspacing="0" width="100%" style="border:1px solid #A9B8C2;"> <tr><td align="center" style="background:#F4F4F4;">[COPYRIGHT]</td></tr> <tr><td align="center" style="background:#F4F4F4;">$POWERED_BY$</td></tr> </table> <!-- </footer> --> </body> </html> <!-- <popup> --> <table border="0" cellpadding="2" cellspacing="1" style="background:#A9B8C2;" width="100%"> <tr><td style="background:#D4DFF7;" align="center"><b>[TITLE]</b></td></tr> <tr><td align="center" style="background:#F4F4F4;padding:5px;">[BODY]</td></tr> </table> <!-- </popup> --> |
| |||
| |||