• Pagina 1 din 1
  • 1
Meta Tags
RaduTN
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 1 | 3:51 PM
Am aflat de curand de asa numitele meta taguri si nu stiu bine ce inseamna si cum trebuie sa le folosesc. Ma poate ajuta cineva ? Imi poate explica cineva ca sa pot intelege ?

Si mai am o problema, cand caut siteul meu pe google il gasesc, dar scrie "TehnoInfo: Director de articole" si vreau sa schimb acel "Director de articole" cu ceva ca "Articole hardware si software"

Si inca o problema pe care am intampinato, cand dau la Home vad articolele, as vrea sa vad si o poza la articole sa fie titlul articolului si o poza. Stie careva cum fac si asta ? Multumesc anticipat !
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 2 | 4:33 PM
Pe scurt, meta tag-urile ajută Google să interpreteze conţinutul site-ului tău, așa că trebuie să acorzi atenție acestora: utilizează titluri şi descrieri personalizate pentru fiecare pagină, în funcție de conţinutul acesteia. Pe acest subiect (SEO, meta tag-uri) găsești nenumărate materiale pe internet.
Informații despre cum pot fi adăugate meta tag-urile pe un website uCoz sunt disponibile aici și aici .

În ceea ce privește celelalte două întrebări: lasă adresa website-ului, precum și o captură de ecran care să arate locația exactă a textului pe care vrei să-l schimbi.

Good things come to those who wait!
RaduTN
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 3 | 4:54 PM
@Felicia, daca ai putea sa-mi spui te rog frumos tu cum sa pun meta tagurile si unde, deoarece sunt incepator la meta taguri si nu stiu ce si cum. Sa imi spui pas cu pas. Am foarte mare nevoie de meta tagurile pentru SEO, multumesc anticipat.

Si cu textul respectiv. Textul este "Director de articole" si as vrea sa-l schimb cu ceva gen "Articole hardware si software"

link de la site: http://tehnoinfo.ucoz.net/
link de la textul respectiv: http://imgur.com/gw8r7B6
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 4 | 10:00 PM
Pentru schimbarea textului, accesează Panoul de Control -> Personalizați design-ul -> Pagina principală -> înlocuiește textul dintre tag-urile <title> </title> .
În ceea ce privește adăugarea meta tag-urilor, în link-urile pe care le-am specificat mai sus găsești pașii detaliați pentru acest lucru.

Good things come to those who wait!
RaduTN
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 5 | 1:01 AM
Intre <title> si <title> scrie $SITE_NAME$ daca pun in loc de $SITE_NAME$ Articole hardware si software si dau salveaza e totul ok dar cand caut pe google imi gaseste la fel. Credeti ca trebuie facut ceva in privint asta ? Sa trimit din nou la google sitemap sau ceva de genul ?
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 6 | 10:30 AM
RaduTN, pentru ca modificările pe care le faci pe site să fie vizibile și în cadrul căutării pe Google, acesta trebuie reindexat.
Good things come to those who wait!
  • Pagina 1 din 1
  • 1
Căutare: