Robots.txt
Andu
Postări: 56
Reputație: 0
Mesaj # 76 | 2:42 PM
Am site-ul gadget.ucoz.ro de 30 zile și fișierul robots.txt este același:
User-agent: *
Disallow: /
Ce pot să fac ca să-l modific, să fie indexat în sfârșit de motoarele de căutare?
Mulțumesc anticipat!

Gadget.ucoz.ro - Știri IT, Top-uri și Review-uri
Material modificat de Andu - Duminică, 21/12/2014, 2:42 PM
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 77 | 3:51 PM
Andu, fișierul robots.txt nu este deblocat deoarece încă nu au trecut cele 30 de zile (site-ul a fost înregistrat pe data de 22.11.2014 ).
Good things come to those who wait!
dandani
Postări: 38
Mesaj # 78 | 4:21 PM
ma apropii de o luna, goagle a inceput sa-mi gaseasca siteul, dar robotul nu il lasa pe goagle sa imi indexeze tagurile, nu imi faceti si mie un discount la carantina de cateva zile?! va rog! smile
se plange goagle la mine ca el ar vrea dar nu este lasat smile

apropo: carantina se anuleaza automat dupa 30 de zile sau trebuie sa ma agit un pic sa cer scoaterea sau sa modific robotul?

Multumesc anticipat pentru sprijin!!!!

www.banivirtuali.ucoz.ro

p.s. nu ma lasa sa fac link aici, iar semnatura n-am si nici nu stiu sa o fac poate invatz cu timpul smile

Felicia
Mesaj # 79 | 11:40 PM
dandani, în cazul în care nu vrei să aștepți cele 30 de zile, acesta poate fi deblocat mai devreme prin achiziționarea unui pachet premium. Detalii cu privire la pachetele disponibile poți găsi la adresa: www.ucoz.ro/pricing
Dacă vei prefera să aștepți expirarea perioadei, după cele 30 de zile, fișierul va fi deblocat automat.

Pentru semnătură, accesează profilul tau -> butonul Modificare profil (http://screencast.com/t/t2FJ5JZWtvcJ) și completezi câmpul "Semnătura dvs". Nu uita să salvezi modificările.

ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 80 | 12:02 PM
Andu, daca nu gresesc, tot tie ti-am zis inainte sa postezi prostii, sa dai la cautare
http://forum.ucoz.ro/search/?q=Lipsa+unei+descrieri&t=0
si intr-un final gaseai topicul http://forum.ucoz.ro/forum/20-576-1

Andu
Mesaj # 81 | 1:32 PM
Muşatinu, am pus meta taguri chiar azi, am citit acest topic si tot nu apare.
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 82 | 2:56 PM
Andu,

Cine ti-a zis ca Robotul google doarme la tine pe site?
Daca ai fi citit topicul de mai sus ai fi citit si asta
Citat Muşatinu ()
meta name="revisit-after" - Intervalul de indexare. Robotul de cautare va indexa din nou site-ul dvs. ( Foarte util pentru paginile actualizate). Perioda de indexare se măsoară în "days" - zile, "weeks" - săptămâni, "months" - luni.

Prin urmare google viziteaza pagina ta periodic. Daca pui acel meta tag pentru o zi, si site-ul nu corespunde cerintilor, Google poate sa te penalizeze foarte serios, asa ca nu exagera.
Pune meta tag-urile si rabda.

Andu
Mesaj # 83 | 2:58 PM
Muşatinu, mulțumesc!
looolro
Postări: 1
Mesaj # 84 | 2:05 PM
am si eu o problema cu fisierul robots.txt azi mi dat drumul la fisier dar nu pot sa indexez site-ul www.seriale-hd.com Sitemapul conţine adrese URL blocate de robots.txt toate linkurile le blocheaza htttp://www.seriale-hd.com/robots.txt e fisieru original
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 85 | 9:01 PM
looolro, indexarea nu se face instant.
Din momentul in care iesi din carantina, adauga 2-3 postari noi (ideal ar fi continut unic) si apoi asteapta 1-2 zile sau adauga un link spre seriale-hd.com de pe un site care este vizitat zilnic de robotul google.
izei
Postări: 19
Reputație: -1
Mesaj # 86 | 4:51 PM
Buna ziua.
Am platit astazi 08-03-2015 la ora 11 gazduirea ca sa pot debloca Robots.txt dar evident ca nu e deblocat nici in acest moment!
Acum 2 ani am platit tot asa si a fost deblocat dupa 2 zile dupa ce am trimis mesaj sa fie deblocat...

Nu inteleg de ce se specifica deblocarea automata cand defapt nu e nici o deblocare instant....

Stima.
Felicia
Mesaj # 87 | 5:03 PM
izei, care este link-ul site-ului?
Felicia
Mesaj # 88 | 5:22 PM
izei, fișierul robots.txt este deblocat (http://screencast.com/t/iMXuiZHdE9). Dacă nu ar fi deblocat ar arăta așa: http://screencast.com/t/hl4movNAFq.
izei
Postări: 19
Reputație: -1
Mesaj # 89 | 6:58 PM
Am observat si eu acum, probabil a fost deblocat.....dar daca intru in google webmaster tools si trimit un sitemaps am eroare..

Eroare generală HTTP: Negăsit 404
Eroare HTTP: 404

Normal atunci cand fisierul respectiv este deblocat pot trimite sitemaps......
Mentionez ca site-ul este deja indexat in google..
In fine..mai astept sa vad cum evolueaza zilele urmatoare....

Multumesc anticipat Felicia.
Felicia
Mesaj # 90 | 10:22 AM
izei, ce adresă ai specificat pentru sitemap în Google Webmaster?
Căutare: