Robots.txt
scmxx
Postări: 3
Reputație: 0
Mesaj # 46 | 1:37 AM
Multumesc de raspuns.Dupa ce am scris aici am trimis si mesaj la support si au rezolvat dupa.Cand am scris aici era.Multumesc mult de raspuns! Bafta! biggrin
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 47 | 3:20 PM
scmxx, dacă îți mai putem fi de folos cu ceva, dă-ne te rugăm de știre! Mult succes
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
LaRush
Postări: 5
Mesaj # 48 | 7:44 PM
<cenzurat> nu inteleg de ce nu mi se deschide robots.txt siteul are mai mult de o luna si nimik ce poate avea oare ajutorr!!!!!!!!!!!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 49 | 7:45 PM
LaRush, link site...
LaRush
Mesaj # 50 | 7:54 PM
http://filmsd.ucoz.ru/robots.txt wacko
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 51 | 9:07 PM
LaRush, posteaza te rog un print screen dupa modelul de mai jos

Atașamente: 5489986.jpg (25.8 Kb)
LaRush
Mesaj # 52 | 8:13 AM

wacko

Adăugat (05/10/2013, 7:13 AM)
---------------------------------------------
[/url][url=http://filmsd.ucoz.ru] smile

Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 53 | 2:28 PM
LaRush, multumesc pentru print screen!
Cred ca va fi nevoie sa trimiti un mesaj la suportul tehnic...iar site-ul tau fiind in limba rusa si pe subdomeniu site.ucoz.ru
tind sa cred ca va trebui sa trimiti de pe ucoz.ru
LaRush
Mesaj # 54 | 6:22 PM
mersi de ajuto! dar eu am domeniu la site.. la domeniu este deschis robots.txt ear la subdomeniu nu este dc ? asta nu inteleg si nu stiu cum sa trimit mesaj la suportul tehnik!!! wacko wacko
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 55 | 10:53 PM
LaRush, intra in cpanel site,setari,setari standard si bifeaza asta
Permiteţi indexarea site-ului (de către motoarele de căutare) prin ambele domenii
optiunea asta apare dupa cateva zile dupa ce ai adaugat domeniul nou

LaRush
Mesaj # 56 | 4:41 PM
daniel, vezi ca scrie recomand sa dezactivati aceasta functie dadaugama pe skype marin.muresan3 !1!nu inteleg de ce la domeniu este deschis .robots.txt si la site care am creat in ucoz cu subdomen nu este !! angry wacko

Adăugat (07/10/2013, 3:41 PM)
---------------------------------------------
daniel,

daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 57 | 0:38 AM
LaRush, nu am skype
uite cum am eu setat in setari standard si le indexeaza pe ambele domenii

aceste setari apar la cateva zile dupa ce ai atasat domeniul la site,mai mult de atat nu am cu ce sa te ajut
bafta !!

georgian
Postări: 44
Mesaj # 58 | 8:45 PM
salut,am si eu o problema cu indexarea site-ului http://serialeonline.ucoz.net/ a trecut o luna.l-am inscris si la google cu webmaster tools si nimic.ce pot sa fac ?ms
asa apare cand caut site-ul pe google
Seriale online - Ucoz.net
serialeonline.ucoz.net/
Lipsa unei descrieri privind acest rezultat este cauzată de fişierul robots.txt al acestui site. Aflaţi mai multe.

am sters si fisierul robots si nimic
Material modificat de georgian - Duminică, 10/11/2013, 8:49 PM
Flavi
Postări: 258
Reputație: 14
Mesaj # 59 | 4:11 PM
salut , am si eu o mica problema , cum se poate de creeat facilitati robot.txt pentru adsense ! problema este de cand am atasat un domeniu la subdomeniul ucoz ! Si nu pote robot.txt al adsens sa acceseze subdomieniu ucoz si imi da o sumedenie de errori in programul de publicitate !
stumff
Postări: 23
Mesaj # 60 | 7:15 PM
Bun deci va rog un raspuns am un site de muzica de vreo 600 vizitatori unici pe zi.....am intrat in carantina cred dupca ce am citit mai sus cum pot iesi sau voi ramane asa mereu?
Căutare: