• Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
Felicia
Postări: 1326
Reputație: 55
Mesaj # 1 | 3:14 PM
Salutare! Aici vă voi împărtăşi câteva sfaturi ce vă vor ajuta să vă promovaţi website-ul dvs.Optimizarea Motorului de Căutare (Search Engine Optimization - SEO)

Motoarele de Căutare sunt o resursă importantă pentru vizitatorii website-ului dvs. Scopul este ca Motoarelor de Căutare să le “placă” site-ul dvs, iar acest lucru îl puteţi face prin Optimizarea acestuia. Acest tip de Optimizare se numeşte SEO - Search Engine Optimization.

Dacă Motoarelor de Căutare le va place sau nu de website-ul dvs va depinde de mai mulţi factori. Mai jos o să vă prezint cei mai importanţi factori.

1. Creaţi un conţinut unic. Motoarele de Căutare (Search Engine - SE) preferă conţinutul unic – nu le place conţinutul duplicat. Mulţi vizitatori vor fi aduşi pe website-ul dvs de pe motoarele de căutare (SE): studiaţi cu atenţie cuvintele cheie şi adăugaţi-le în TITLUL şi în textul din cadrul paginilor website-ului. Concentrarea cuvintelor cheie pe fiecare pagină trebuie să fie între 3 şi 5%.

2. Adăugaţi website-ul dvs la Motoarele de Căutare atunci când nu are o vechime mai mică de 30 zile – adică atunci când robots.txt va permite indexarea website-ului.

Există o lungă listă de Motoare de Căutare unde vă puteţi înscrie website-ul. Noi v-am sugera să acordaţi o atenţie deosebită la următoarele:Cu cât mai multe Motoare de Căutare (SE) vor cunoaşte site-ul dvs, cu atât va fi mai bine. Dar cele trei SE menţionate mai sus sunt cele mai importante, deoarece sunt cele mai mari şi vă pot oferi cei mai numeroşi vizitatori.

3. Adăugaţi website-ul dvs în cadrul cataloagelor. Cel mai cunoscut catalog este DMOZ. Fiţi foarte atenţi, însă, la adăugarea site-ului dvs. Alegeţi categoria corectă, şi creaţi un titlu şi o descriere potrivită. Prin aceste elemente, veţi creşte şansele ca website-ul dvs să fie adăugat. Reţineţi că adăugându-vă website-ul pe DMOZ veţi primi şi un mic bonus în clasamentul SE.

4. Creşterea numărului de link-uri. Cu cât vor plasa mai multe link-uri către site-ul dvs, cu atât mai mulţi vizitatori din partea SE veţi avea. Cu cât este mai cunoscut website-ul care oferă link către site-ul dvs, cu atât link-ul are o valoare mai ridicată. Este foarte important ca link-ul către website-ul dvs să conţină cuvintele cheie dorite, în sursă.

...

Optimizarea Mediului de Socializare (Social Media Optimization - SMO)

Motoarele de Căutare nu sunt singura sursă de vizitatori pentru website-ul dvs. Foarte multe persoane îşi petrec majoritatea timpului lor în reţele de socializare atunci când navighează pe internet. Este posibil să răspândiţi informaţii cu privire la website-ul dvs în cadrul acestora. Acest tip de optimizare a site-ului se numeşte SMO.

1. Integraţi website-ul dvs în cadrul Reţelelor de Socializare, cum ar fi Facebook. Vă puteţi adăuga butonul Facebook pe website-ul dvs. Când utilizatorii vor da click pe acesta, vor obţine link-uri de pe profilul lor. Pe lângă butonul “Like”, Facebook vă oferă foarte multe dizpozitive ce pot fi integrate în website-urile uCoz.

2. Folosiţi Twitter pentru a obţine vizitatori suplimentari pe website-ul dvs. Puteţi posta tweet-uri cu link-uri către postările noi de pe website-ul dvs. Aceste link-uri sunt indexate de către motoarele de căutare. Când veţi avea câte 1000 de cititori pentru fiecare tweet, acestea vor trimite foarte mulţi vizitatori către website-ul dvs.

Nu uitaţi să urmăriţi @ucoz_ro şi veţi afla întotdeauna ultimele noutăţi uCoz. cool

Puteţi găsi butoanele pentru Twitter şi alte dispozitive aici

3. Amplasaţi butoanele de distribuire pentru marcaje sociale cum este Delicious. Există o gamă largă de servicii sociale de distribuire pe internet, dar v-aş sugera să nu folosiţi foarte multe concomitent, deoarece din cauza multitudinii de butoane, website-ul dvs va arăta ca un brad de Crăciun.

Cele mai cunoscute servicii de marcare sunt:...

Sfaturi Generale

1. Creaţi-vă website-ul dvs pentru oameni. Veţi câştiga mult mai mult dintr-un website de o calitate ridicată, decât dintr-un conţinut preluat sau anunţuri de tip “pop-under”.
...... va urma

Good things come to those who wait!
avanglion
Postări: 12
Reputație: 0
Mesaj # 2 | 5:31 PM
Buna, daca am inclus site-urile mele in google analyticsc si Instrumentele pentru webmasteri GOOGLE. Poate fi ceva daunator pentru mine avand in vedere ca nu sunt expert ( doar incepator) insa mia iesit pasii de urmat in acele instrumente pentru webmasteri si acum imi pot gasi siteul pe Google . Multumesc anticipat pt raspuns!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 3 | 6:32 PM
avanglion, nimic daunator.
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 4 | 3:19 PM
am si eu o mica intrebare: trebuie sa platesc ca sa-mi adaug site-ul in motoarele de cautare?
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 5 | 3:28 PM
admin9894, fișierul robots.txt este blocat în primele 30 de zile pentru orice website gratuit. După această perioadă se deblochează și site-ul va fi indexat. Dacă este achiziționat oricare pachet plătit, fișierul este deblocat imediat. Detalii complete aici.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
admin9894
Postări: 125
Reputație: 0
Mesaj # 6 | 4:52 PM
nu vorbeam de robots.txt.
am vazut faptul ca e blocat 30 de zile, dar eu am mai mult de 30 de zile deja si am intrat in link-ul ala
"link-ul site-ului/robots.txt/" si arata ca e deblocat. eu ziceam ca sa-l adaug in motoarele de cautare, ca nu stiu daca sunt gratuite sau nu...
inca nu l-am gasit folosind motoare de cautare.

Adăugat (17/04/2013, 2:52 PM)
---------------------------------------------
am cautat numele site-ului in motoarele de cautare si imi apare la google abea prin a 4 pagina ceva...
si am adaugat site-ul in google deja de vreo 3-4 zile folosind webmaster tool...


Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 7 | 8:30 PM
admin9894, alte informații utile găsești și aici: http://faq.ucoz.ro/faq/24-1
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
cazekaghe
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 8 | 8:00 PM
am intrebare: recent mam apucat de facut bani online. cum pot promova, cum pot fac cat mai popular un link al unui site PTC? vreau niste sfaturi, metode, trucuri biggrin
daniel
Postări: 359
Reputație: 23
Mesaj # 9 | 10:09 PM
cazekaghe, ptc e piedere de timp daca faci 5 $ in 6 luni sa fii multumit biggrin
cazekaghe
Postări: 8
Reputație: 0
Mesaj # 10 | 2:57 PM
daniel, tongue so crezi tu...am doar 10-11 zile doar pe un singur site PTC....am deja 4$....si nu am referali decat 2 (1 intra foarte rar)...ajung imediat la cashout cool
bubu3021
Postări: 11
Reputație: 0
Mesaj # 11 | 6:23 PM
Citat (cazekaghe)
am intrebare: recent mam apucat de facut bani online. cum pot promova, cum pot fac cat mai popular un link al unui site PTC? vreau niste sfaturi, metode, trucuri

cred ca mai usor ar fi sa ne spui ce ai facut pana acum. copiaza linkul si adauga-l in articole (directoare), mesaje pe facebook, agregatoare, etc

stand
Postări: 22
Reputație: 2
Mesaj # 12 | 3:49 PM
Am dat un like din bara de socializare si pe Facebook apare asa. Cum fac sa apara ceva mai placut decat logo mik ukoz?

Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 13 | 4:43 PM
stand, adaugă în Panoul de Control -> Administrare Design, înainte de
Cod
</head>
și pe toate paginile existente:

Cod
<meta property="og:image" content="URLI-IMG.jpg"/>
<meta property="og:image:secure_url" content="URLI-IMG.jpg" />


unde "URLI-IMG.jpg" o înlocuiești cu ce imagine vrei să apară, în general.

Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
stand
Postări: 22
Reputație: 2
Mesaj # 14 | 1:14 PM
Raver, Am facut pe toate paginile asa cum ai zis tu si nu merge.
Poate nu am priceput ce ai vrut sa zici cu
Citat Raver ()
adaugă în Panoul de Control -> Administrare Design
Unde in Administrare design? Inca undeva decat pe toate paginile?

La mine acum codu arata asa

Am facut tot corect?
Danny
Postări: 670
Reputație: 31
Mesaj # 15 | 1:23 PM
stand, website-ul tau este inca in carantina ( verifica http://stand.md/robots.txt )
Orice site nou creat ... are o perioada de 30 de zile pana va putea fi accesat de robotii motoarelor de cautare... inclusiv facebook nu iti poate accesa respectiva imagine pentru a o putea afisa.
Daca doresti sa grabesti procesul iti poti cumpara un pachet de baza la doar 3.09 $ / luna (avand multe alte facilitati )
mai multe detalii http://www.ucoz.ro/pricing/
Comunitatea uCoz » Altele » Promovarea site-urilor » Sfaturi pentru promovarea avansată a website-ului
  • Pagina 1 din 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • »
Căutare: