Comunitatea uCoz Informaţii generale Anunţuri Site-ul nu functioneaza |
Site-ul nu functioneaza |
Informații despre funcționarea serverelor Update: Ultimele noutăți: - Situații cunoscute - Situații rezolvate Informatiile actualizate despre starea serverelor sunt disponibile aici: https://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1#85106 (forumul in limba engleza) Istoricul modificărilor IP-ului serverelor Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s101 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s101 este 213.174.157.150. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s105 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s105 este 213.174.157.151. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s107 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s107 este 213.174.157.152. Pe 05 martie 2015, adresa IP a Serverului s59 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s59 este 193.109.247.11. Pe 10 martie 2015, adresa IP a Serverului s6 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s6 este 193.109.246.6. Pe 18 martie 2015, adresa IP a Serverului s19 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s19 este 195.216.243.99. NB: Actualizările anterioare sunt deosebit de importante pentru website-urile care au domeniile proprii atașate utilizând Metoda 3. Acești utilizatori, ale căror website-uri sunt localizate pe oricare dintre serverele menționate anterior și ale căror domenii sunt atașate prin Metoda 3, ar trebui să-și modifice A-Record din Panoul de Control pentru numele domeniului. Website-ul va fi disponibil prin domeniul atașat odata ce datele acestui domeniu au fost actualizate cu succes.. Informații suplimentare...
Dacă site-ul dumneavoastră a fost închis și sigur nu ați primit mail , atunci scrieți aici https://u.to/l8PkFA Dacă aveți și alte site-uri, puteți trimite o cerere din CP-ul unuia din site-uri. |
Citat Din cauza unor lucrari de mentenanta neprogramate pe serverul s26 timpul de incarcare a website-urilor gazduite de acesta poate fi crescut. [28/08] www.despre-fumat.com (site gazduit de serverul 26) inca nu merge, apare error 500 de alaltaieri. inteleg ca e o problema cunoscuta, dar nerezolvata, totusi putem sti cat mai dureaza? aseara pe la 11 am putut accesa site-ul dar nu m-am putut loga. acum din nou error 500. acum functioneaza Material modificat de magdutza - Luni, 01/09/2014, 2:24 PM
|
Salut.
Nu stiu ce se intampla insa site-ul meu Cinema-online.com nu mai functioneaza corect.Prima problema este bara de admin care nu imi mai apare in partea de sus,mai exact nu mai exista,apoi cand intru sa adaug un film nu mai pot selecta categoria filmului deoarece cand dau click pe sageata Selectar nu imi deschide categoriile. Stie cine ce sa intamplat?? |
Salut !
Am o intrebare pentru care imi cer scuze, dar si multumesc pentru un eventual raspuns: Vad ca site-ul meu, de azi dimineata mu mai functioneaza, adica el e ok dar este cazut u.to, iar eu am trecut intreg siteul prin el. Imi puteti spune cat dureaza pana isi revine serverul de la la u.to? Multumesc! |
Imi cer scuze ca revin, dar trebuie sa multumesc inainte pt raspunsul primit mai sus.
Am citi ca serviciul u.to a avut anumite probleme tehnice dar acum functioneaza, mai precis de ieri. Insa realitatea este ca serviciul u.to inca nu functioneaza, sau asa cred ca acest serviciu nu functioneaza inca, de vreme ce siteul meu este down de 3 zile pentru ca nu incarca adresele incarcate pe u.to. Va multumesc si scuze inca o data. |
OK ! Nu l-am scris pentru ca nu am vrut sa se creada ca fac reclama. E vorba de wwwebdigitaltv.do.am
Multumesc ! |
Salutare ucoz !
Am facut tot ce mi-ai spus Felicia, in cealalta sectiune a forumului, respectiv am golit memoria cache si am sters cookies din browser, dar tot asa e, siteul este down din cauza u.to. Nu incarca linkurile de la acel serviciu. Cat timp a fost blocat siteul, lucra bine acum, dupa deblocare este down din nou si nu numai de pe un computer am intrat ci de pe 3 si chiar de pè telefoane mobile, degeaba. Probabil acest serviciu este legat de serverul 1, care dupa cum am citit are probleme tehnice ? Material modificat de DeathShadow - Joi, 02/10/2014, 10:46 PM
|
DeathShadow, - toate au avut aceeași conexiune la internet? Dacă da, încearcă o resetare a router-ului. În același timp, roagă un alt utilizator să testeze site-ul și vezi dacă întâmpină aceeași problemă.
u.to se află pe un server separat - nu are nicio legătură cu s1 sau cu celelalte servere pe care se află site-urile uCoz. Și ca să te poți convinge singur că site-ul e funcțional: http://screencast.com/t/VGb68hK1 Good things come to those who wait!
|
| |||