Comunitatea uCoz Informaţii generale Anunţuri Site-ul nu functioneaza |
Site-ul nu functioneaza |
Informații despre funcționarea serverelor Update: Ultimele noutăți: - Situații cunoscute - Situații rezolvate Informatiile actualizate despre starea serverelor sunt disponibile aici: https://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1#85106 (forumul in limba engleza) Istoricul modificărilor IP-ului serverelor Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s101 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s101 este 213.174.157.150. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s105 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s105 este 213.174.157.151. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s107 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s107 este 213.174.157.152. Pe 05 martie 2015, adresa IP a Serverului s59 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s59 este 193.109.247.11. Pe 10 martie 2015, adresa IP a Serverului s6 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s6 este 193.109.246.6. Pe 18 martie 2015, adresa IP a Serverului s19 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s19 este 195.216.243.99. NB: Actualizările anterioare sunt deosebit de importante pentru website-urile care au domeniile proprii atașate utilizând Metoda 3. Acești utilizatori, ale căror website-uri sunt localizate pe oricare dintre serverele menționate anterior și ale căror domenii sunt atașate prin Metoda 3, ar trebui să-și modifice A-Record din Panoul de Control pentru numele domeniului. Website-ul va fi disponibil prin domeniul atașat odata ce datele acestui domeniu au fost actualizate cu succes.. Informații suplimentare...
Dacă site-ul dumneavoastră a fost închis și sigur nu ați primit mail , atunci scrieți aici https://u.to/l8PkFA Dacă aveți și alte site-uri, puteți trimite o cerere din CP-ul unuia din site-uri. |
Muşatinu, s-a stins lumina?
PS serverul pe care sade siteul meu este cel mai ghinionist :| Cum de schimbat? |
La mine nu functioneaza ! intrati si verificati de ieri nu pot intra nici pe el nici in panoul de control ! photomd.ucoz.com
Va rog remediati problema cat mai urgent ! Material modificat de admin0686 - Miercuri, 30/05/2012, 6:01 PM
|
Raver,transferati-ma pe un alt server ca e jale ! si va ajut sa va promovati mai eficient site-ul ucoz.ro ! eu stiu ca nu o sa se rezolve problema asta cu serverul degraba ! va rog astept un mesaj de la dvs. daca sunte-ti deacord ! scrieti-mi
Mesaj de la photomd.ucoz.com Material modificat de Flavi - Sâmbătă, 02/06/2012, 11:13 AM
|
Muşatinu, laso mai moale ! stiu eu cat poate sa suporte un site ! player-ul este in regim de pauza ! cum in trecut mergea tot ok acum hop si deacum nu merge !
Uite in statistici si vezi cat de brusc am cazut ! asta nu este din cauza playerului sau a banerior ! Eu zic ca ucoz cat de mare este el nu poate face fata tuturor cerintilor , trateaza pe toate site-urile in mod egal ! Nu ofera servici calitative de gazduire ! Si continuie sa ofere subdomeni , de fapt el nici nu le poate asigura pe acestea care le are cu servici bune ! Nui nimic ! Trec eu pe un alt host si domeniu mult mai eftin si mai eficient ! O sa fie greu sa transfer tot dar nu am incontro ! nu are rost sa te chinui in ucoz ca nu prea are inportanta ! Mesaj de la photomd.ucoz.com Adăugat (02/06/2012, 11:54 AM) Adăugat (02/06/2012, 12:24 PM) |
Flavi, iartă-l te rog pe Mușatinu, cred că are o zi grea - se mai întâmplă.
Referitor la viteza de încărcare a site-ului - cred că până cum a funcționat perfect doar că zilele trecute a fost un atac DDos serios, care a cauzat o încetinire în viteza de încărcare a site-urilor. Vei vedea că, de săptămâna viitoare acestea vor funcționa excelent. Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
| |||