Comunitatea uCoz Informaţii generale Anunţuri Site-ul nu functioneaza |
Site-ul nu functioneaza |
Informații despre funcționarea serverelor Update: Ultimele noutăți: - Situații cunoscute - Situații rezolvate Informatiile actualizate despre starea serverelor sunt disponibile aici: https://forum.ucoz.com/forum/3-14706-1#85106 (forumul in limba engleza) Istoricul modificărilor IP-ului serverelor Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s101 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s101 este 213.174.157.150. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s105 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s105 este 213.174.157.151. Pe 03 martie 2015, adresa IP a Serverului s107 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s107 este 213.174.157.152. Pe 05 martie 2015, adresa IP a Serverului s59 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s59 este 193.109.247.11. Pe 10 martie 2015, adresa IP a Serverului s6 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s6 este 193.109.246.6. Pe 18 martie 2015, adresa IP a Serverului s19 a fost schimbată. Noua adresă IP pentru Serverul s19 este 195.216.243.99. NB: Actualizările anterioare sunt deosebit de importante pentru website-urile care au domeniile proprii atașate utilizând Metoda 3. Acești utilizatori, ale căror website-uri sunt localizate pe oricare dintre serverele menționate anterior și ale căror domenii sunt atașate prin Metoda 3, ar trebui să-și modifice A-Record din Panoul de Control pentru numele domeniului. Website-ul va fi disponibil prin domeniul atașat odata ce datele acestui domeniu au fost actualizate cu succes.. Informații suplimentare...
Dacă site-ul dumneavoastră a fost închis și sigur nu ați primit mail , atunci scrieți aici https://u.to/l8PkFA Dacă aveți și alte site-uri, puteți trimite o cerere din CP-ul unuia din site-uri. |
Am sters toate Cookies-urile din browser si tot degeaba deja nu stiu ce sa mai spun.Daca doriti pot pune si o poza sa vedeti ca nu functioneaza. Am ajuns sa nu pot face nimic in sait nu este posibil asa ceva dupa cata munca am depus ca sa il aranjez cat decat acum a ajuns la concluzia ca eu dar si restul colegilor am muncit degeaba. Va multumesc dragi colegi... Material modificat de lup_cosmin - Miercuri, 11/12/2013, 12:44 PM
|
lup_cosmin, verifica te rog cu colegii tai daca si la ei apare aceeasi problema. Avand in vedere faptul ca in urma verificarilor efectuate asupra website-ului nu s-a putut confirma situatia semnalata de tine, e foarte probabil ca aceasta sa tina strict de browserul pe care-l folosesti.
Eventual descarca ultima versiune disponibila a acestuia si evita sa folosesti Internet Explorer - cel putin cand vine vorba de site-uri uCoz. Good things come to those who wait!
|
Da și celalalt administrator aceasi problema o are.Fara sa ai fac nimic dimineata sia revenit iar acum la aceasta ora iarasi nu mai merge.Tin sa cred ca nu este de la mine.Astept incontinuare sa remediati aceasta problema va rog frumos.
|
Nici la mine nu a functionat toata ziua acum pe seara si-a revenit insa si acum cu o gramada de probleme .
In bara de sus a site-ului acolo unde aveam Genuri (categoriile filmelor) si Autentificare acum nu mai am nimic . Daca dau un refresh la pagina imi apare insa pentru foarte putin timp chestiune de cateva secunde,dupa care imi dispare. O alta problema care mi-a aparut este aceea de la butoanele de distribuire a filmelor pe facebook,nu stiu din ce motiv nici acele butoane nu mai merg,mentionez ca nu am modficat nimic in ultimul timp la sablonul site-ului si as vrea sa specific ca aceste probleme am inceput sa le am de cand au inceput sa cada serverele sau mai bine zis serverul unde am si eu site-ul Cinemax |
Aștept în continuare sa remediați aceasta problema va rog frumos.Daca ar fi de la mine nu ar apărea nici aici :General,Control,Utilizatori și Multimedia.
|
Inlaturati toate fisierele .js din extern si veti vedea ca totul functioneaza perfect. Nu are nimic comun problema voastra cu atacul dDos Puteti sa imi dati o mina de ajutor ?va rog frumos deoarece nu stiu cum se procedeaza,Va multumesc anticipat. Material modificat de lup_cosmin - Vineri, 13/12/2013, 10:08 PM
|
Buna,Am si eu o intrebare...Nu prea stiu pe ce server e site-ul meu,cum aflu? (Site-ul nu functioneaza la moment)
|
---2012---,
te inregistrezi in panoul de control in siteul tau in partea stanga sus vezi ca pune general acolo ai sa vezi ip si denumirea serverului bafta Adăugat (14/12/2013, 1:19 PM) --------------------------------------------- sau daca nu functioneaza siteul dar stii ip deschide spoiler si ai sa vezi lista serverelor dupa ip...cauta ip tau si ai sa vezi pe ce server este..bafta Material modificat de dj_mazz - Sâmbătă, 14/12/2013, 3:25 PM
|
| |||