|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Magazine Online / E-shop Certificat SSL si Tipul serverului web |
Certificat SSL si Tipul serverului web |
Salut.
Am cumparat un certificat SSl iar in urmatorul pas trebuie sa ofer anumite informatii despre sever pe care nu le stiu. Mesajul este acesta: Informații despre server Trebuie să aveţi o cerere validă de semnare a certificatului - "CSR" (Certificate Signing Request) pentru a putea configura certificatul dumneavoastră SSL. CSR este un text criptat generat de serverul web unde va fi instalat certificatul SSL. Dacă nu aveţi deja un CSR, va trebui să generaţi unul sau să cereţi furnizorului dumneavoastră de servicii de găzduire să vă genereze un CSR. De asemenea, asiguraţi-vă că informaţia introdusă este corectă, deoarece nu poate fi schimbată după ce a fost emis certificatul SSL. Dupa care trebuie sa selectez tipul serverului web: AOL Apache +ModSSL Apache-SSL (Ben-SSL, not Stronghold) C2Net Stronghold Cobalt Raq Covalent Server Software cPanel / WHM Ensim H-Sphere IBM HTTP Server IBM Internet Connection Server iPlanet Java Web Server (Javasoft / Sun) Lotus Domino Lotus Domino Go! Microsoft IIS 1.x to 4.x Microsoft IIS 5.x and later Netscape Enterprise Server Netscape FastTrack Novell Web Server Oracle Plesk Quid Pro Quo R3 SSL Server Raven SSL RedHat Linux SAP Web Application Server Tomcat Website Professional WebStar 4.x and later WebTen (from Tenon) Zeus Web Server Other (not listed) dupa care mai am urmatorul camp: CSR -----BEGIN CERTIFICATE REQUEST----- -----END CERTIFICATE REQUEST----- Ce trebuie sa selectez din toata lista de mai sus? Va multumesc! Material modificat de Mag-Total - Vineri, 27/07/2018, 10:16 AM
|
Alternativă pentru CSR: https://www.ssl.com/online-csr-and-key-generator/. Și da, la server type alege Other.
Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||