|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Magazine Online / E-shop HELP -Plata utilizator in checkout |
HELP -Plata utilizator in checkout |
Salut,
Am nevoie de un script " de exemplu <script type="text/javascript"> " (sau ori ce alt fel de cod care il pot integra) pe care sa il pot adauga in <header> in asa fel incat utilizatori sa nu mai poata accesa restul modalitatiilor de plata in afara de cea " Your balance in the E-shop" , specific nu vreau sa dezactivez celelante metode de plata din /checkout gen Paypal, doar ca utilizatori sa nu le mai vada sau sa nu le poata bifa, inafara de "my balance" Multumesc anticipat :) PS: am nevoie urgent |
derek25, poți elimina metodele de plată de care nu ai nevoie în Panoul de Control » Magazin online » Metode de plată, livrare, valute şi cursuri: http://take.ms/YJP1H
|
pai asta e ca nu vreau sa le elimin, vreau ca ele sa fie folosite pentru incarcarea contului dar sa nu le poata folosi pentru a cumpara produsul
|
derek25, îmi cer scuze pentru întârzierea răspunsului. Există posibilitatea de a ascunde anumite metode de plată din pagina /shop/checkout. În CP -> Personalizaţi design-ul -> Pagina fomularelor de servicii, după adaugă
Cod <style>#payment-block-1 {display:none;}</style> Atenție la ID-ul elementului (payment-block-1) - acesta va fi diferit în funcție de metoda pe care vrei să o ascunzi. Good things come to those who wait!
|
| |||
| |||