Mesaj # 1 | 1:03 PM
Pentru a activa acest serviciu trebuie:

1. Să fiți un utilizator premium.
2. Să aveți un cont SMScoin.
3. Să aveți activ un serviciu SMS key (după moderare)Cum să activați transferul din grupul "Utilizatori" în grupul "Verificați"


1. După ce ați urmat pașii menționați mai sus, puteți începe configurarea transferului prin SMS pe website-ul dvs. Pentru a face acest lucru, mergeți în Panoul de Control -> Personalizați design-ul -> Pagina personală a utilizatorului .

Următoarele coduri sunt disponibile aici:Cod
$_ALLOW_CHANGEGROUP$

Condiție ce verifică posibilitatea de transfer a utilizatorului dintr-un grup în altul. Dacă un utilizator este deja în grupul "Verificați" nu va putea să utilizeze opțiunea de transfer.

Cod
<?$SMS_PAYFORM$(ID)?>

Link-ul pentru primirea unui cod prin intermediul SMS, unde ID-ul este ID serviciului dvs de SMS key. Acesta este menționat în Panoul de Control al SMScoin (prima coloană):2. Haideți să creăm codul pentru link-ul cu plată prin SMS - este extrem de ușor deoarece codul este deja gata. Tot ce trebuie să faceți este să completați ID-ul dvs:

Cod
<?if($_ALLOW_CHANGEGROUP$)?><a href="<?$SMS_PAYFORM$(230821)?>">(change group)</a><?endif?>


Adăugați acest cod în cadrul șablonului și salvați.Link-ul cu plată va arăta în felul următor pe website-ul dvs (pentru grupul "Utilizatori"):

Cum funcționează transferul?


1. Dați click pe "Schimbă grupul". Selectați țara și operatorul de telefonie mobilă în fereastra Ajax ce va apărea:2. Răspunsul pe care-l primiți prin SMS va conține codul ce trebuie introdus în câmpul aferent din cadrul ferestrei Ajax. După ce ați scris codul și ați dat click pe "Continue", grupul se va modifica automat. Link-ul către schimbarea grupului nu va mai fi afișat în cadrul profilului acestui utilizator.

Mai multe informații puteți găsi la adresa: http://usms.ucoz.com/load/sms_change/1-1-0-1


Sursa: forum.ucoz.com
Atașamente: 3227974.png (33.3 Kb) · 1196003.png (2.7 Kb) · 0090753.png (15.9 Kb)

Good things come to those who wait!