|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Mini-chat Intrebare despre chat (Cum imi pu c hat pe site) |
Intrebare despre chat |
As vrea sa imi pun si eu pe pagina principala a site-ului meu un chat ca aici: My WebPage
Cum pot face asta? Va rog sa imi explicati cat puteti de bine ca eu sunt incepator, este primul meu site si habar nu am cum sa fac. |
Tu ai trebui să fii deja recunoscător că şefu' a căutat pe saitul lui acea adresa şi a postat-o aici. Chiar nu poţi şi tu să procedezi la fel, găsind 2 minute pentru a te înregistra?
Pomul se cunoaşte după roade, omul după fapte.
Şabloane şi scripturi traduse în Română |
gogu:
În pagină nouă adăugăm codul: Code <table style="border: 1px solid rgb(255, 132, 0);" 0="" width="570" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" height="41"><tbody><tr><td style="background: rgb(31, 31, 82) url(http://maxrom.ucoz.com/.s/t/491/11.gif) repeat scroll 0% 0%; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial;" align="center"><font color="#ffa500">Online Chat</font></td></tr></tbody></table> <table style="border: 1px solid rgb(255, 132, 0);" 0="" width="570" align="center" cellpadding="0" cellspacing="0" height="236"> <tbody><tr><td class="boxContent"> $CHAT_BOX$ <table width="100" align="left" height="100"></table> </td><td class="column" valign="top"> <table style="border: 1px solid rgb(255, 132, 0);" 0="" width="100%" align="right" cellpadding="0" cellspacing="0" height="65"><tbody><tr><td style="background: rgb(31, 31, 82) url(http://maxrom.ucoz.com/.s/t/491/11.gif) repeat scroll 0% 0%; -moz-background-clip: -moz-initial; -moz-background-origin: -moz-initial; -moz-background-inline-policy: -moz-initial;" align="center"><b>Online</b></td></tr> <tr><td align="center"><span style="font-size: 10pt; color: rgb(255, 165, 0); font-family: Verdana;">$ONLINE_USERS_LIST$</span></td></tr></tbody></table> <style type="text/css"> *html .boxContent {padding:10px;background:#272727;opacity:.50;filter: alpha(opacity=50); -moz-opacity: 0.5;} *html .boxContent div.boxText {position:relative;opacity:1.0;filter: alpha(opacity=100); -moz-opacity: 1.0;} .boxContent {padding:10px;background:url('http://src.ucoz.ru/t/878/6.png');} .boxTable {width:230px;margin-bottom:5px;} </style> </td></tr> </tbody></table> Atenţie!!! 1) Chat-ul dat e modificat pentru design cu 3 celule ca la mine, pentru a modifaca pentru design cu 2 celule, căutăm width="570" şi-l schimbăm cu marimea necesară. 2)Chat-ul nu va funcţiona dacă pe pagina va fi şi MiniChat-ul în una din celulele laterale.... Sursa MaxRom |
gogu atunci instaleaza chat-ul de la uCoz.
|
gogu atunci instaleaza chat-ul de la uCoz.Cu ala te descurci mult mai usor
|
CosminSpaceMusic,
Quote (CosminSpaceMusic) gogu atunci instaleaza chat-ul de la uCoz. si Quote (CosminSpaceMusic) gogu atunci instaleaza chat-ul de la uCoz.Cu ala te descurci mult mai usor incearca sa eviti sa mai faci posturi de genul , la primul post deja l-am informat eu despre Ad Board iar la al doilea ar fi avut nevoie de detalii exacte cum sa faca acest lucru :)... deci daca totusi contribui si doresti sa ajuti vino si cu detalii specifice cum sa parcurca pasii respectivul user care cere ajutor. Multumesc de intelegere! gogu, executa acesti 2 pasi din imaginea urmatoare dupa care Activezi modului. Facand acest lucru Chat-ul ar trebui sa se afiseze fara probleme. Atașamente:
9662187.png
(19.5 Kb)
|
gogu npc.
|
| |||
| |||