|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Ştirile site-ului şi Blog Buton ANTERIOR, URMĂTOR către știrile/postările vecine (Cum să pun la baza articolului 2 linkuri către 2 articole) |
Buton ANTERIOR, URMĂTOR către știrile/postările vecine |
Nu știu dacă m-am făcut înteles sau nu, dar ceea ce vreau să spun se referă la acea porțiune deobicei întâlnită la bloguri la vizualizarea unui articol, unde se găsește câte-un link către postarea anterioară și-un alt link către postarea următoare.
Știe careva, are vreo idee cum se poate face așa ceva? Am încercat ceva cu Informatorii, dar nu reușeam decât cu primele, ultimele articole. Mulțumesc anticipat pentru ajutor! |
caullen, eu am mai explicat cuiva o alternativa la ceea ce vrei tu. Pui cate un articol pe pagina si numerotarea paginilor va inlocui posturile. Adica a 3-a pagina va fi al 3-lea post si tot asa. Altceva nu stiu ce sa iti spun, daca imi va veni vreo idee voi reveni.
|
yonutz, nu stiam ca exista asa ceva .Cel putin inainte nu erau.
|
Nu merg ori nu știu eu să le folosesc. Pe mine mă intereseaza la Știri, Blog, Articole... nu la Download Fișiere.
Am cautat pe net și mai multor nu le-a mers. Oricum, mulțumesc frumos tuturor pentru implicare. mai așteptăm, poate ne ajută cineva. Am găsit ceva la niște băieți care sunt tot pe ucoz: http://ilovemd.ucoz.com/stuff/multiuser/gangs_of_crime/8-1-0-1021 Probabil si ei au folosit ideea lui yonutz. Oricum le-am trimis si lor un PM și poate ne ajută ei. |
| |||
| |||