|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Albumele Foto Creşterea numărului maxim de caractere în titlu (Descrierea temei de discuție) |
Creşterea numărului maxim de caractere în titlu |
Momentan numărul maxim de caractere pe care poate să îl aibă titlul unei intrări din modulul "Photo Albums" este de 50 iar eu aş vrea să îl modific astfel încât acesta să poată fi mai mare, este posibil acest lucru?
Dacă da, vă rog să îmi spuneţi cum? Material modificat de TheGame - Joi, 28/03/2013, 7:03 PM
|
TheGame, da, se poate. Trebuie să te duci în Panoul de Control, selectezi Modulul Albume Foto -> Setările modulului și bifezi -> Lungimea maximă pentru descrierea unei poze. Acolo, introduci numărul maxim de caractere dorit pentru descrierea pozei.
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
|
Raver, numărul de caracterele din descriere ştiu că pot sa le cresc, insă pe cele din titlul nu ştiu cum şi dacă este posibil acest lucru.
|
TheGame, se poate .. daca modifici la template tot ce e la TITLE ...<title></title>
|
Evollution, eu n-am zis nimic de <title> </title>, tu vorbesti despre titlul paginii
|
| |||
| |||