|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri Problema /load (/load......) |
Problema /load |
Deci am schimbat singur tema la site si cand intru pe el imi apare ca la inceput ( nicio modificare ).
Nume site : www.muzica-free.ucoz.ro Dar cand intru aici Muzica-Free imi arata tema deci intr-un cuv vreau sa fac sa dispara aceste " /load " sa nu trebuiasca sa scriu /load de fiecare data ! Multumesc daca se poate va rog frumos sa imi explicati prin printuri pentru a intelege ! |
Artist, se pare ca stilurile CSS nu le-ati adaugat pe toate paginile...
Puteti citi asta http://forum.ucoz.ro/forum/4-952-1 |
Cand intru in -->> CP : - - - la sectiunea Utilizatori imi arata site simplu : muzica-free.ucoz.ro
- - - la sectiunea Catalog de articole imi arata : muzica-free.ucoz.ro/publ - - - la sectiunea Catalog de fisiere imi arata : muzica-free.ucoz.ro/load Cum fac sa imi arate site normal cand intru : muzica-free.ucoz.ro ! ??? Am copiat textul CSS in CP -- >> Catalog de fisiere -- >> Personalizare design modul -- >> Stilul foii ( CSS ) Ce trebuie sa fac acum ???? Material modificat de Artist - Miercuri, 21/03/2012, 1:07 AM
|
| |||
| |||