|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri cum pun block doar in categorii la catalog de fisiere (site anime) |
cum pun block doar in categorii la catalog de fisiere |
Salut! exista vreo cale ca eu sa pun la fiecare categorie din File Catalog cate o descriere, iar aceasta sa apara intr-un block in partea dreapta? apropo, dupa cum sugereaza numele, vreau ca block-ul sa apara doar in categorii...
pentru cei care nu au inteles: adica eu din panoul de control pun cate o descriere la fiecare categorie, iar aceasta apare intr-un block doar in categorii... Material modificat de admin9894 - Vineri, 05/04/2013, 6:23 PM
|
nu se poate nici cu id-urile acele de la descriere sau $MESSAGES$ daca le pun in block?
e bine si asa, adica nu-i mare lucru sa creez un block, dar nu stiu cum sa-l fac astfel incat sa apara doar la o anumita categorie, adica sa-l conditionez... imi poti da mai multe detalii? |
eu la asta ma refeream de la inceput, cu id. dar nu stiu sa conditionez... imi poti da un exemplu ca sa inteleg. nu prea stiu sa folosesc id-urile etc.
Adăugat (05/04/2013, 11:22 PM) |
| |||
| |||