| Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri Atasare fisiere (fisiere) |
| Atasare fisiere |
Fisierele pentru downloadat (descarcat) se pot atasa numai in modulul File Catalog (/load , avand in vedere numele categoriei din acest forum)
1.Instalezi din Control Panel modulul File Catalog (daca il ai instalat nu mai trebuie sa faci asta) 2.Intri in modulul File Catalog , apoi in Module settings , apoi bifezi Archive file din Fields of a new entry form 3.Apoi ca sa atasezi un fisier , trebuie sa apesi pe butonul incarca , atunci cand adaugi intrare (articol , etc.) Sper ca am fost de folos
|
ghost, deci eu o sa te ajut cu un tutorial TEXT de la cap la coada;) IN PRIMUL RAND TREBUIE SA AI INSTALAT MODULUL CATALOG DE FISIERE IN CAZ CONTRAR CA NU IL AVETI INSTALAT SE INSTALEAZA ASTFEL MERGETI IN CONTROL PANEL DATI SI JOS O SA VA APARA "ACTIV--INACTIV" IN CAZ CA SUNTETI PE MODULUL ACTIV SI NU IL AVETI ACTIVAT DATI CLICK PE INACTIV SI CLICK PE CATALOG DE FISIERE ACOLO O SA VA SPUNA CEVA DE INSTALARE ETC DATI DA DUPA ACEIA CREATI O LUCRARE CEVA CE VRETI DUMNEAVOASTRA AR FI CAM AJA REZULTATUL FINAL va fi acesta MULT SUCCES! Adăugat (15/11/2011, 2:44 Am) Material modificat de yonutz - Marţi, 15/11/2011, 3:37 AM
|
salut am si eu o rugaminte la voi am pus un cheat la mine pe sait si asi vrea ca sal pozitionez in alta parte uitati asta este situ sper sa nu fac vreo greseala cal pun www.digitvhd.ucoz.ro si daca gresesc scz asi vrea sa pun cheatul in dreptul linkurile de fotbl in partea stanga sau dreapta mieste indiferent .atept sa ma ajutati
|
yonutz eu vreau sa pun doar cheatul in parte dreapta sau stanga in dreptul linkurilor de fotbal atat vreau chetul dupa cum ai vazut al am eu am incercat sal pun in partea de jos a pagini dar este prea jos lam pus in blocurile din dreapta si din stanga si tot la fel nu este in dreptul linkurilor de fotbal si nu stiu cum sa fac sper ca mai inteles ce am vrut sa zic
|
ok eu o sati dau 2 optiuni mini chatul din ucoz si un chat creat de Musatinu
1. optiune Atenţie!!! 1) Chat-ul dat e modificat pentru design cu 3 celule ca la mine, pentru a modifaca pentru design cu 2 celule, căutăm width="570" şi-l schimbăm cu marimea necesară. 2)Chat-ul nu va funcţiona dacă pe pagina va fi şi MiniChat-ul în una din celulele laterale.... ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| optiunea 2 intra aici si iti creezi chatul Chat util pentru Ucoz creat de Musatinu Cam atat sursa pentru chaturi este MaxRom Chat personalizat de tine personal |
| |||