|
Comunitatea uCoz Configurări ale sistemului uCoz Directorul de site-uri/fişiere/articole și Panoul de anunţuri Se pot Edita în Categori ? (Se pot Edita în Categori ?) |
Se pot Edita în Categori ? |
Se pot Edita în Categori ? adică eu într-o categorie din catalogul articolelor am postat o serie video pot pune poze din seria respectiva cand dai clcik ep lista de videouri la articole, la categoria respectiva?
|
yonutz, nai inteles . Am zis sa pot modifica o categorie din catalogul cu articole sa pot pune poze deasupra listei respective de episoade.
|
http://www.blezingstar.ro/publ/naruto/81
|
sa fie sus la sorteaza dupa trebuie la pagina cu categoria continutului
sa modifici aspectul si anume deaspura la aia cu categorii sa pui imaginea dorita Code <!-- <body> --><table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr> <td width="80%"><a href="$HOME_PAGE_LINK$"><!--<s5176>-->Acasa<!--</s>--></a> » <a href="$MODULE_URL$"><!--<s5182>-->Filme <!--</s>--></a> <?if($SECTION_NAME$)?>» <a href="$SECTION_URL$">$SECTION_NAME$</a><?endif?> » $CAT_NAME$</td> <td align="right" style="white-space: nowrap;"><?if($ADD_ENTRY_LINK$)?>[ <a href="$ADD_ENTRY_LINK$"><!--<s5186>-->Adaugă o intrare nouă<!--</s>--></a> ]<?endif?></td> </tr> </table> <hr /> <table border="0" cellpadding="0" cellspacing="0" width="100%"> <tr> <td width="60%"><!--<s5222>-->Intrări în catalog<!--</s>-->: <b>$NUM_ENTRIES$</b><?if($NUM_SHOWN$)?><br /><!--<s5220>-->Intrări afişate<!--</s>-->: <b>$NUM_SHOWN$</b><?endif?></td> <td align="right"><?if($PAGE_SELECTOR$)?><!--<s3015>-->Pagini<!--</s>-->: $PAGE_SELECTOR$<?endif?></td> </tr> </table> <hr /> iar deasupra la codul asta pui imaginea dorita de tine Ice0Age, daca zici aici |
ma men eu vreau sa pot edita in fiecare categorie sa pot pune poze de exemplu.....
|
| |||
| |||