• Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Logare
Logare
admin6810
Postări: 19
Reputație: -1
Mesaj # 16 | 6:50 PM
Ziua buna!
Ca sa nu mai deschid alt topic, am si eu o problema similara cu logarea, mai exact nu se intampla nimic daca incerc sa accesez linkul de logare, cel de inregistrare functioneaza perfect, ma duc pe site-ul oficial si acolo ma pot loga dar daca intru pe site ul respectiv nu ma vede ca sunt logat,intru in cpanel si mi apare imaginea pe un fundal gri si nu pot accesa nimic.....

Am aceasta problema pe 2 site uri......

Mentionez ca zilele trecute site urile au fost moarte definitiv....nu gasea serverul...si ma gandesc ca au ramas cu sechele dupa remedierea problemelor...

www.filme-nr1.ucoz.com
www.filme-nr1.ucoz.ro
Raver
Postări: 1227
Reputație: 70
Mesaj # 17 | 9:01 PM
admin6810, a fost o situație temporară care între timp a fost remediată. Verifică te rugăm și spune-ne dacă totul e ok acum. Mulțumim
Be the change you want to see in the world. M Gandhi.
admin6810
Postări: 19
Reputație: -1
Mesaj # 18 | 9:59 PM
Am verificat acum, dar din pacate am aceeasi problema, doar linkul de inregistrare functioneaza cel de autentificare nu functioneaza pe nici unul dintre site-urile mentionate....
Felicia
Postări: 1315
Reputație: 55
Mesaj # 19 | 0:29 AM
admin6810, cel mai probabil e o problema ce tine de browserul pe care-l folosesti. Recomandarea este sa golesti memoria cache si cookies-urile si testeaza si cu un alt browser.
Daca situatia persista, da-ne si un printscreen cu imaginea pe care o vezi cand te loghezi in CP.

Good things come to those who wait!
ArtyRo
Postări: 3502
Reputație: 140
Mesaj # 20 | 9:42 AM
admin6810, m-am autentificat pe ambele site-uri fara problema, cum a zis si Felicia, sterge memoria caches.
Comunitatea uCoz » Configurări ale sistemului uCoz » Forum » Logare
  • Pagina 2 din 2
  • «
  • 1
  • 2
Căutare: